Teleferik faciasında yeni gelişme! Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e tutuklama talebi Teleferik faciasında yeni gelişme! Antalya Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’e tutuklama talebi
Antalya haber...  Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, şehrin dört bir yanını karış karış gezerek, hemşehrileriyle gönül köprüleri kuruyor.

ÇOCUKLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Korkuteli’den Gazipaşa’ya, Alanya’dan Muratpaşa’ya kadar Antalya’nın her köşesini gezen Tütüncü, Kapalı yol, Fener ve Düden Şelalesi yürüyüş yolunda da hemşehrileri ile kucaklaştı. Antalyalılar tarafından büyük bir sevgi gören Tütüncü, sıcak ve mütevazi tavırlarıyla da dikkat çekti. Çok sevdiği çocuklara sarıldı, yaşlıların ellerinden öperek hayır dualarını aldı.

SİMİT TADINDA SOHBET

Sokak müziği yapan gençlere alkışlarla tempo tuttu, onlarla beraber şarkı söyledi. Gençleri yeteneklerinden dolayı da tebrik eden Tütüncü, acıkınca yolunun üzerindeki simit tezgahından bütün simitleri satın aldı. Tütüncü, önce çocuklar olmak üzere hemşehrilerine ikram etti.  Ayak üstü hem simitler yendi, hem de sıcacık sohbetler gerçekleştirildi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.