Alanya'da CHP'li belediye ile MHP arasında afişli borç atışması Alanya'da CHP'li belediye ile MHP arasında afişli borç atışması
Antalya haber...  Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Demre’de seçim ofisi açılışına katıldı. Miting gibi açılışa AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, AK Parti kurucu üyeleri, AK Parti, MHP, Ülkü Ocakları ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim Ofisi açılışında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Demre İlçe Başkanı Nuri Aslan “Bu kutlu yolda sizlerle beraber yürümekten onurluyum, gururluyum mutluyum” dedi. AK Parti Demre İlçe Başkanı Abdullah Durdemir’de, gece gündüz uyumadan yorulmadan Antalya’yı da, Demre’yi kazanacaklarına söz verdi. Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan da, “Türklerde Hakan önemlidir” diyerek Antalya Büyükşehir’de Hakan Tütüncü’ye ve Demre’de belediye başkan adayı İbrahim Oğuz’a destek sözü aldı. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu da, “Büyükşehir de Hakan Tütüncü’ye ve Demre’de İbrahim Oğuz’a güveniyoruz. 31 Mart akşamı zaferi hep beraber kutlayacağız. Antalya’nın ve Demre’nin altın çağı başlıyor“ dedi.

DEMRE’Yİ UTANÇLARINDAN KURTARACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Cumhur İttifakı Demre Belediye Başkan adayı İbrahim Oğuz da, seçim ofisinin açılışına gelen 2 çocuk ile beraber sahneye çıktı. Oğuz,  “Demre’ye çok güzel hizmetleri kazandıracağım. Memleketimiz bir 5 yıl daha kaybetmesin. “ dedi. Sahneye birlikte çıktığı çocukları işaret ederek, “Bugün çocuklarımızla çıktım. Çocuklarımızın, gençlerimizin neler istediğini çok iyi biliyorum. Dersimize çok iyi çalıştık. Biz Demre’yi Kaş ile Kemer arasında kalan bir ilçe olduğunu anlatmaktan utanç duyuyoruz. Antalya’da içecek suyu olmayan tek ilçe Demre…. Biz bu utançtan ilçemizi kurtaracağız ve Demre’yi dünya markası yapmaya geleceğiz. Suyu getireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde, ayırmadan ve ayrıştırmadan Demre için sonuna kadar çalışacağız. Memleket sevdam var. Demre sevdam var ” diye konuştu.

DEMRE’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhur İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü de, miting gibi bir seçim ofisi açılışı gerçekleştirdiklerini söyledi. Demre’de gün boyu devam eden ziyaretleri işaret eden Tütüncü, “Bugün Demre’de heyecanımız zirvedeydi. Sevdamız en üst noktadaydı. Birlik ve beraberlik ruhu ile cumhur ittifakının o kalpleri birleştiren, bütünleştiren, Türkiye’yi geliştiren o ruhu ile bugün Demre’de müstesna bir havayı teneffüs ettik. Bizleri sevgiyle bağrınıza bastınız. Sizlere yürekten gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

KAZANAN ANTALYAMIZ, 19 İLÇEMİZ OLACAK

“Antalya’nın altın çağını 31 Mart’ta hep birlikte başlatıyoruz” diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü, “Demre’nin altın çağını hep birlikte başlatıyoruz. Demre Antalya’nın en güzel ilçelerinden birisi... Tarih boyunca bu topraklar güneşin ülkesi olarak tanımlanmış. Akdeniz’in güneşi tarih boyunca bu topraklara hep bereket olmuş. Tarımla ilgilenen, turizmle ilgilenen hemşehrilerimiz, Demre’nin daha büyük bir potansiyelle yoluna devam etmesini, buraların daha çok şehirleşmesini, buraların daha da gelişmesini istiyor. Biz kadrolarımızla, ekiplerimizle bunu başaracağız. 15 yıllık belediyecilik deneyimimizle, ekiplerimizle, tecrübemizle Kepez’de nice belediyecilik hizmetlerimizle Antalya’da öncü olduk. Pek çok belediyecilik hizmetinde Türkiye’de takip edilen bir belediye olmayı başardık. Bir yandan yollar açarken, asfaltlar yaparken  diğer taraftan yepyeni okullar yaparken, bir yandan da meslek edinme kursları, tarıma yönelik projeler, orman çiftlikleri kırsal kalkınmaya yönelik ve daha nice çalışmalar gerçekleştirdik.  700 bin nüfuslu Kepez’de çok önemli başarılara imza attık. Biz bunlarla hep iftihar ettik. Cumhur ittifakı bu başarılarımızla iftihar etti. Antalya bu başarılarımızla iftihar etti. Antalya’nın bütün ilçelerinde Kepez’in bu başarısı takip edildi.  Biz bu başarıları nasıl elde ettik. Gecemizi gündüzümüze kattık. Akıp geçen zamana daha fazla eserler bırakmalıyız dedik. Allah bize yardım. Millet hep yanımızda durdu. Kazanan şehir oldu. Şimdi Türkiye’nin en büyük nüfuslu ilçelerinden biri olan Kepez’de bunları başaran ruh o birlik ve beraberlik ruhuydu. Sadece hemşehirilerinin duygusuyla hareket eden bir belediyecilik anlayışı, Antalya’nın 31 Mart itibari ile 19 ilçesine gelecek, yerleşecek. Ve kazanan Antalya olacak, Demre olacak" dedi.

ANTALYA İÇİN TECRÜBELİ KADROLARIMIZ VAR

Tütüncü, “Demre’nin nice sorunları olduğunu biliyoruz. Nitelikli okullara ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Demre’nin alt yap ve üst yapı ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Kanalizasyondan ASAT’a, içme suyundan arıtmalara kadar birçok alanda alt yapı ihtiyaçlarına sahip olduğunu, Büyükşehirden nice beklentilerinin olduğunu biliyoruz. Bütün bunların hepsini en güzel şekilde yerine getirecek hem bilgi birikimimiz, tecrübemiz hem de kadrolarımız var.  Çalışmak için gençliğimiz var, enerjimiz var, inancımız var. Nasıl ki Kepez’e 150 okul kazandırdıysak, Kemer’in de Demre’nin de okul ihtiyacını karşılayacağız. Kepez’de yaptığımız o hizmetleri Cumhur ittifakının bereketiyle buraya getireceğiz.  Biz milletin imkanlarını milletle buluşturduğumuz zaman kazanan hemşehrilerimiz olacak. Kazanan Antalya olacak, Demre olacak. “ diye konuştu.

OĞUZ’A DESTEK İSTEDİ

Sözlerini tamamlarken Cumhur İttifakı Demre’de Belediye Başkan adayı İbrahim Oğuz’a, destek isteyen Tütüncü, “ Demre’nin altın çağını başlatıyoruz. İbrahim Başkan ile Hakan Tütüncü el ele verecek öğrencilerimizin, ev hanımlarımızın, esnafımızın, köylümüzün, çiftçimizin bütün beklentilerini en güzel şekilde yerine getireceğiz. Yerel kalkınmayı başlatarak, önümüzdeki 5 yıl Demre’yi altın çağına ulaştıracağız. ” dedi. Konuşmaların ardından Demre’nin seçim ofisi açılışı gerçekleştirildi. Tütüncü ve Demre adayı Oğuz, vatandaşlara kırmızı karanfil attı. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.