Mecliste değişim rüzgarları esiyor! İşte ismi geçen bakanlar! Mecliste değişim rüzgarları esiyor! İşte ismi geçen bakanlar!
AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri Ankara’da 14 Mayıs seçimlerinin ardından 28’inci dönem AK Parti ve MHP Antalya milletvekillerine ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve beraberindeki heyet ilk olarak önceki dönem Dışişleri Bakanı Antalya’nın evladı Mevlüt Çavuşoğlu’na ziyaret etti. Sonrasında Antalya Koordinatörleri ziyaret edildi. Heyetin meclisteki bir sonraki durağı Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik, Atay Uslu ve İbrahim Ethem Taş oldu. Türkiye yüzyılında yeni dönemde mecliste çalışma yürüten milletvekillerine başarılar dilendi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve beraberindeki heyet daha sonra Cumhur ittifakı ortağı MHP Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gün boyu süren ziyaretlerde Türkiye’nin gözbebeği Antalya’nın hak ettiği hizmetleri alma noktasında Antalyalıların oylarıyla seçilen milletvekilleriyle görüşmeler yapıldı. Milletvekillerinden Antalya’nın sorunlarının çözüme kavuşturulması konusunda destek istendi.

'CUMHUR İTTİFAKI OLARAK 8 VEKİL ÇIKARDIK'

Ankara’daki ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “14 Mayıs seçimlerinden sonra Cumhur İttifakı olarak 8 milletvekili çıkardık. Bugünde 8 vekilimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Tabi ziyaretlerimizdeki gündemimiz Antalya’mız oldu. Antalya’nın çözüm bekleyen sorunlarını vekillerimize ilettik. Milletvekillerimiz de sağ olsunlar her zaman olduğu gibi yine destek vereceklerini söyledi. İnşallah hep beraber Antalya’ya hizmete devam edeceğiz” dedi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.