Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'dan ikinci kez milletvekili seçilen Abdurrahman Başkan, 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri MYGazete Haber Merkezi'ne değerlendirdi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin her zaman geleceği doğru okuyan bir parti olduğunu söyleyen MHP Antalya Milletvekili Başkan, "Öncelikle belirtmek isterim ki 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşen Genel Seçimler Cumhuriyet tarihinin en uzun yasama süresi olan 6 yasama dönemi ile milletimizin ihtiyaç duyduğu yasal düzenlemeleri hayata geçirmek için yoğun çalışma yürüttü. Bu süreç zarfında başta Pandemi dönemi olmak üzere Manavgat yangınları, Kumluca sel felaketi olmak üzere asrın felaketi veya bir diğer tanımlama ile küçük kıyamet olarak adlandıran ve 11 ilimizi derinden etkileyen büyük bir depremi de maalesef ülke olarak hep birlikte yaşadık. İnşallah ülkemiz ve milletimiz böyle bir felaketi bir daha yaşamaz" dedi.

SEÇİM ÇALIŞMALARI 2 YIL ÖNCE BAŞLADI

Seçimlerde milletvekili sayısını artırarak bir başarıya da imza attıklarını söyleyen Abdurrahman Başkan, "Milletimize hizmet ile geçen 6 yasama döneminden sonra malumuz olduğu gibi 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarımıza başladık. Burada belirtmek isterim ki hem Türkiye’de hem de Antalya’da listelerini açıklayan ilk partiyiz. 10 Nisan tarihin de gerçekleşen aday tanıtım toplantımızın ardından hemen sahaya inerek tüm aday arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ile ilk etapta 19 ilçemizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde teşkilatlarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dikkatle dinleyerek talep ve sorunlar için fikir alışverişinde bulunduk. Yine burada belirtmek istediğim bir konu var; Başta “Bölge İstişare Toplantıları” olmak üzere “Adım Adım 2023; İl İl Anadolu”, “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” ve "Adım Adım 2023, Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun" programları ile Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi aslında bu çalışmalarla bizleri 2 yıl önceden zaten seçimlere hazırlamıştı. Bizlerde bu çalışmalarımız sayesinde çok rahat bir şekilde çalışmalarımıza devam ettik. Tüm bu çalışmaların sonucu olarak Antalya’da 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili sayısını arttıran bir şehir olduk" diye konuştu.

"TARİHİ DERS VERDİK"

Seçim öncesi tartışmalara neden olan anketlere de değinen Antalya Milletvekili Başkan, "Milliyetçi Hareket Partisi her dönem olduğu gibi bu dönemde sipariş anketçilere vatandaşlarımızın desteği ile tarihi bir ders vermiştir. Bunun en büyük nedenlerinden birisi partimizin hiçbir dönem Türk Milletinin değerlerinden kopmaması ve ülkemizin geleceğini masalarda pazarlık konusu yapmamasıdır. Yani Milliyetçi Hareket Partisi her zaman geleceği doğru okuyan bir parti olmuştur. Bunun neticesi olarak 14 Mayıs 2023 tarihinde kazanan Türkiye olmuştur, kazanan eser ve hizmet siyaseti olmuştur. Genel Başkanımızın kampanya döneminde ifa ettiği gibi “Devlet ve Milletiyle Hep Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye” iradesi milletimizin onayını almıştır. Aziz Türk Milletimizin kardeşlik hissiyatının adresi her zaman olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur. Milletimiz TBMM’de Cumhur ittifakına yeniden yetki vermiştir" diye konuştu.

"GEREKEN CEVAP VERİLMİŞTİR"

"2023 yılının Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine olan inancını tescillemiştir. Cumhur İttifakı olarak inanıyoruz ki, 28 Mayıs 2023 tarihinden itibaren Cumhur Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesiyle Türkiye’mizin gelecek beş yılı emin ve milli bir duruşa emanet edilecektir. Kadim bir tarihi olan ve bir birinden ayrılmaz bağları bulunan milletimizin içerisine fitne ekmek için fırsat kollayanlar layık oldukları cevabı Milletvekili Genel Seçiminde almış oldukları gibi, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci turunda da alacaklardır. Son olarak samimiyetle ifade etmek isterim ki Cumhur İttifakı bundan sonraki beş yılın ve Cumhuriyet’in yeni yüzyılının güvencesi ve siyasi gücü olacaktır. Bu vesile ile tüm seçim dönemi boyunca başta bizlerden teveccühünü esirgemeyen kıymetli hemşehrilerime ve tüm dava arkadaşlarıma partim ve şahsım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.