QAnon komplo teorilerine inandığı ve hayatını bu yönda sürdürdüğü belirtilen zanlı, çocuklarını Meksika’ya götürerek burada katletti. Sanığın cinayetleri, ucunda süngü takılı bir av tüfeğiyle işlediği belirtiliyor. Zanlının inandığı QAman komplo teorileri ilk kez ABD Başkanı Donald Trump’ın fanatikleri arasında yer alan aşırı sağcı, QAnon Şamanı lakaplı Jake Angeli’nin fotoğraflarının kamuoyunda yer almasıyla gündeme gelmişti. Boynuzlu kostümü ve elinde mızrağıyla kongre baskınında yer alan şaman Angeli, yaptığı açıklamalarda topluma şifreli mesajlar veriyordu.

CAVANAVAR OLACAKLARINDAN KORKTUM

40 yaşındaki Matthew Taylor Coleman, polis tarafından yapılan ilk sorgusunda, karısının yılan DNA’sı taşıdığını belirterek, “Karım bu DNA’ları çocuklarımıza aktardı. Büyüyünce canavar olmasınlar diye öldürdüm” dedi.

MEKSİYA’YA GÖTÜRÜP OTELDE ÖLDÜRDÜ

Yetkililer, bir çiftlik işçisinin Pazartesi günü çocukların cesetlerini Baja California'daki Rosarito yakınlarındaki bir çiftlikte bulduğunu söyledi. Meksikalı yetkililer, Coleman ve çocukların Cumartesi günü bir otele giriş yaptıklarını, Coleman’ın şafak sökmeden önce tek başına otelden ayrıldığının tespit edildiğini açıkladı. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.