Yazar Ayşen Şahin, Konya'daki İklim Şurasında müzik eşliğinde göbek atan bir kişinin görüntülerini Twitter hesabından paylaştı.

“KARDEŞİM GÖNDERDİ” DEYİP PAYLAŞTI

Ayşen Şahin paylaştığı videoya şu notu düştü: “Kardeşim gönderdi, Konya’da iklim şurası… İklim şura şoku. Bu şekilde kömürden çıkacağız da sürdürülebilir enerjiye yöneleceğiz de madenciler ve sendikayla oturup meslek edindirme ve iş garantisini çözeceğiz de peheyyy yandaaaaan kıvır as tabelayı bakanlığa ooohhh yandaaan.”

BAKANLIK DÜZENLEDİ

iklim değişikliği ile mücadele konusunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 21-25 Şubat tarihleri arasında Konya'da İklim Şurası'nı topladı. Şûra'ya kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler, iş dünyası, uluslararası kuruluşlar, özel sektör ve STK temsilcileri katılıyor.

600’ÜN ÜZERİNDE KATILIMCI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ev sahipliğinde Selçuklu Kongre Merkezi'nde başlayan ve beş gün sürecek Şûra'da 7 çalışma grubunda 600'ün üzerinde katılımcıyla toplantılar gerçekleştirilecek. İşte Şura’daki o görüntüler: https://twitter.com/i/status/1496102928326799363