Fransızlar hakkında bilimsel makaleler yazmış! Dünyaca ünlü yazıt köy kahvesinden çıktı! Fransızlar hakkında bilimsel makaleler yazmış! Dünyaca ünlü yazıt köy kahvesinden çıktı!
Antalya'da iki günde iki vahşet yaşandı... Önceki gün Manavgat'ta başı ve kolu olmayan bir cesedin bulunmasının ardından dün de Alanya'da 10 yaşlarında bir kıza ait ceset tespit edildi. Cenazenin belden yukarısının olmadığı görüldü.

ÇOCUĞUN BELDEN YUKARISI YOK

Antalya'nın Alanya ilçesi sahilinde çocuk cesedi bulundu. Konaklı Mahallesi sahilinde ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Ekipler, belden yukarısının olmadığı anlaşılan cesedin 10 yaşlarında kız çocuğuna ait olduğunu belirled

DÜN DE SAHİLDE CESET BULUNMUŞTU

Ceset otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Manavgat ilçesinin Çenger Mahallesi'nde de ö9nceki gün de başı ve kolu olmayan bir ceset sahilde bulunmuştu.

KARA BÜYÜDE KIZ ÇOCUKLARININ ELLERİ KESİLİYOR!

Manavgat ve Alanya’da bir gün arayla bulunan cesetlerle ilgili sosyal medyada büyük tepki oluşurken,  vahşetin KARA BÜYÜ ritüellerini gösteren izler taşıdığı öne sürüldü. Yapılan yorumlarda, kara büyü ritüellerine dikkat çekilirken, Atatürkçü Genç adlı sosyal medya kullanıcısı, “Kara büyü için küçük kız çocuklarının el ve ayakları gerekiyor, deprem günü birçok şehirden küçük kız çocuğu uvzu kesmeye gelenler vardı, ekşi sözlükte dahi gündem oldu ama daha sonra kimse üstüne düşmedi, depremde kaybolan birçok çocuk cesedi bu amaç için kullanıldı” diye yazdı.

AFRİKA’DA ÇOCUK KURBANLAR YAYGIN

MY Gazete Haber Merkezi, çocukların kurban edildiği büyülerin nasıl yapıldığı konusunda internet araştırması yaparken BBC’nin bir çalışmasıyla karşılaştı. Çalışma Afrika ülkelerinden Uganda’da yapılıyordu. Uganda'nın kuzeyinde insan kurban etmekten vazgeçen bir büyücüyle yapılan röportajda, kendisine daha çok zengin olmak isteyenlerin başvurduğunu anlattı ve "Başkalarının çocuklarını kaçırıyorlar. Kalbini ve kanını hemen ruhlara adanmak üzere buraya getiriyorlar. Bunları koydukları küçük tasları ruhların ses verdiği ağacın altına yerleştiriyorlar" dedi. Afrika ülkelerinin çoğunda büyücülerin, çocukların uzuvlarını keserek büyüler yaptıkları ve bu yolla yüksek meblağlar kazandıklarının altı çiziliyor.

AFRİKALI MÜLTECİLERİN İŞİ OLABİLİR Mİ?

Nette yeralan bilgiler ışığında Antalya’da birer gün arayla yaşanan vahşetlere bakıldığında, büyü ihtimali varsa, bu cinayetlerde Afrikalı mültecilere deşüpheyle bakılması gerektiği ortaya çıkıyor.

ANADOLU VE MEZOPOTAMYA’DA DA BÜYÜ YAYGIN

İnternette yer alan bilgilerde, Güney Anadolu ve Mezopotamya’da büyü kültürünün çok yaygın olduğu, ancak çocuklara yönelik katliam tarzında büyülerin yapılmadığı kaydediliyor. Büyülerin genellikle din ile birleştirilerek gücünün artırıldığına inanıldığının da altının çizildiği metinlerde, İslamiyetin büyüyü yasaklaması nedeniyle eski dönemlere nazaran büyü yapımında azalma görüldüğü ifade ediliyor.

ÇOCUKLARI KAÇIRIP ORGANLARINI ALIYOR, CESETLERİ ATIYORLAR!

Antalya’da bulunan cenazeler sosyal medyada önemli yorum ve uyarılara yol açarken, vahşetlerde organ mafyasının rolü olabileceğinin de altı çizildi. Organ mafyalarının organ ticaretinde aracı olabildikleri gibi, çocukları kaçırıp organlarını aldıktan sonra cenazeleri denize atmış olabilecekleri de iddialar arasında yer aldı. Antalya Emniyet Müdürlüğünden henüz bu yönde bir açıklama yapılmadı ancak bu ihtimaller üzerinde durulduğunun tahmin edildiği de gelen bilgiler arasında. İşte sosyal medyadaki o yorumlar; ü ü Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.