Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında, kendisini evde karantinaya alan şarkıcı Aynur Aydın, sosyal medya platformu Twitter'dan yaptığı paylaşımla gündem oldu.

BİNLERCE BEĞENİ ALDI

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı yalnızlığını vurguladığı paylaşımında, "14 şubat sevgililer günü için kiralık bir sevgili arıyorum." ifadesinde bulundu. Sosyal medyada olay olan paylaşım sonrası Aydın'a, kullanıcılardan binlerce beğeni geldi.

KARANTİNAYI CEM YILMAZ'LA GEÇİRMEK İSTEMİŞTİ

34 yaşındaki Aynur Aydın, geçtiğimiz aylarda muhabirlerden gelen, "Karantina günlerini kiminle geçirmek isterdiniz?" sorusu ile şaşırtmıştı. Aydın, soruya "Cem Yılmaz" yanıtını vermiş, ardından, "Serenay kusura bakmasın ama gülmeye ihtiyacım var" ifadelerini kullanmıştı. Magazin Haberleri - Son Dakika Magazin Haberleri Magazin haberlerini hızlı ve tarafsız bir şekilde MYGazete.com'da bulabilirsiniz. Magazin gündemdeki bütün son dakika haberleri ve yeni gelişmeleri anında tüm detaylarıyla bu sayfada... Magazin haberleri, magazin sayfasından takip etmek için tıklayın...