Teşkilat ekibi operasyon öncesi başkanı ziyaret etti [/caption] Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, "yer altına” inen yedi vatan severi anlatmaktadır. İlgi çekici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile yeni bölümü izleyici karşısına çıktı.

NE OLDU?

Yıldırım'ın yakalanmasının ardından 'Şirket'in faaliyetlerine dair ele geçirilen belgeler sayesinde büyük operasyon için hazırlık başlar. [caption id="attachment_543461" align="alignnone" width="674"] Dizinin final sahnesinde patlama meydana geldi[/caption] Kayıplarının yasını tutan ekip üyeleri karışık duygular yaşarken, 'Şirket'i ortadan kaldırmaları halinde ailelerine kavuşacak olmanın heyecanını hisseder. Tüm yaşananların ardından Serdar, Zehra sayesinde uzun süre sonra geleceği umutla bakmaya cesaret etmiştir. Çıkacakları bu büyük görev öncesinde Serdar ve Zehra hiç olmadığı kadar yakınlaşır. https://twitter.com/trt1/status/1531012249359462403 Yıldırım'dan elde edilen istihbaratla Şirket'e ulaşmak pek kolay olmaz. Oyun içinde oyun kurmak zorunda kalan ekip, ilk hedefini belirleyip operasyonu başlatır. Ekip üyeleri yeni bir hayata başlamak için büyük bir bedel ödemek zorunda olduklarından habersizdir. [caption id="attachment_543463" align="alignnone" width="674"] Nihat Altınkaya'nın canlandırdığı Hulki karakteri patlama sonrası hayatını kaybederek diziye veda etti[/caption]

SERDAR ÖLDÜ MÜ ?

Dizinin finalinde ise Serdar büyük bir patlamanın ortasında kaldı. Teşkilat'ta Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar'ın ölüp ölmediği ise yeni sezonda ortaya çıkacak. Patlama sonucu binada bulunan Serdar'ın ölüp ölmediği ise merak konusu oldu Sevilen dizinin sezon finalinde Hulki, Pınar, Tövbekar  ve Yıldırım, ise hayatını kaybederek dizeye veda etti. [caption id="attachment_543464" align="alignnone" width="674"] Hakan Boyav'ın canlandırdığı Tövbekar karakteri de sezon finali ile diziden ayrıldı[/caption] Sezon finali sonrası diziden ayrılan Ezgi Şenler ise bir açıklama yaparak sevenlerine veda etti, "Yanımda olan, her pazar bizimle ekran başında olan herkese canım teşkilat ekibine ve Ankara’da kurduğumuz aileme çook teşekkür ederim. Emeklerimize sağlık Hatam olduysa affola" https://twitter.com/ezgisnlr/status/1531015013594447872 Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.