Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı final yapıyor! Tarih belli oldu Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı final yapıyor! Tarih belli oldu
Ünlü teknik direktör Sergen Yalçın ile oyuncu Melisa Döngel sosyal medyanın gündeminde. İnternette yer alan habere göre, ünlü teknik direktör Sergen Yalçın ile oyuncu Melisa Döngel ortak arkadaşları sayesinde tanıştı. Sefo ile kısa süre önce ayrılan Melisa Döngel, bayram tatilinde Sergen Yalçın ile sık sık görüştü.

ARALARINDAKİ YAŞ FARKI OLAY

50 yaşındaki Sergen Yalçın ile 23 yaşındaki Melisa Döngel'in arasındaki yaş farkı ise sosyal medyada epey konuşuldu. İkilinin bir haftadır flört ettikleri söylentisi sosyal medyada dillendirilirken, şarkıcı Sefo'nun yaptığı paylaşım ise çok konuşuldu.

SEFO KENDİNİ TUTAMADI

Melisa Döngel ile ilişkilerini noktalayan Sefo, Twitter hesabından kusma emojisi paylaşınca sosyal medya yıkıldı. Sefo'ya "Sen kendine bak", "Sana ne!", "Biraz ağır ol abi ilgilenme" yorumları geldi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.