Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nden 40. Yıl Gecesi Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nden 40. Yıl Gecesi
Antalya haber...  Muratpaşa Belediyesi, 60 yaş ve üzeri kıdemli kent sakinlerinin sosyal hayatlarına devam edebilmeleri, üretim faaliyetlerinde yer alabilmeleri ve öğrenmek istedikleri eğitimlere ulaşabilmeleri için Çiftekuyular, Fener, Soğuksu, Falez ve Konuksever olmak üzere 5 şubede çalışmalarını sürdürüyor. Kursiyerlerin yaklaşık 1 aydır aldığı dans eğitiminin gösterisi ise Yeni Yıl Çarşısı’nda gerçekleşecek.

"EVE KAPANMAYIN"

Modern dans eğitmeni Neslihan Şıhoğlu, emekli insanların eve kapanmayı tercih ettiklerini ve psikolojik olarak çöküntü yaşadıklarını belirtti. Eğitim verdiği kursiyerlerin aktivitelerdeki mutluluklarını ve yaşama enerjilerini gördükçe kendisinin daha çok mutlu olduğunu söyleyen Şıhoğlu, “Onların kalplerindeki noktaya dokunduğum için mutluluk duyuyorum” dedi.

"KENDİMİZİ FARKLI HİSSETMEMİZİ SAĞLIYOR"

Yaşlı Evleri’ne 6 yıldır kayıtlı olduğunu söyleyen Ayhan Balcı katıldığı dans kursu için “Çok memnunuz koşa koşa geliyoruz. Hem fiziksel hem kondisyon hem refleks hem de yaşamsal olarak daha farklı hissetmemizi sağlıyor” diye konuştu. Yoga, halk oyunları, modern dans, tenis gibi birçok alanda etkinliğe katıldığını belirten Nursen Balcı ise “Yaşımızı aktif olarak geçirmeye çalışıyoruz” dedi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.