Kuruluş Osman yeni sezonda hangi oyuncular var? Kuruluş Osman yeni sezon hangi gün? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'ın yeni sezon bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni sezonda kadroya birbirinden iddialı isimler katılırken, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ izleyicinin yeni sezonda ezber bozan ve çok farklı bir Kuruluş Osman izleyeceğini açıkladı. Kuruluş Osman yeni sezonuna dair merak edilenlerin tümüne haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz…

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZONDA HANGİ OYUNCULAR VAR?

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz ile Erkan Nurhan'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman' yeni sezonda da atv ekranlarında çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek. Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir. Kuruluş Osman dizisinin üçüncü sezon kadrosuna birbirinden iddialı oyuncular dahil oldu. Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Esen ve Ali Karaağaç, 'Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda seyirciyle buluşacak isimler.

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON HANGİ GÜN?

Kuruluş Osman dizisinin 65.bölümünün ne zaman yayımlanacağına ilişin henüz bir açıklama gelmedi. Birkaç hafta içerisinde yeni sezonun ekranlara gelmesi bekleniyor. Konu hakkında açıklama yapıldığında haberlerimizde yer vereceğiz. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.