Başrollerini Sıla TürkoğluDoğukan GüngörEvrim Alasya, Fevza Civelek, Barış KılıçMüjde Uzman, Ceren KarakoçSibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen'in paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi 29. bölümle sezon finali yaptı. Sezon finalinin sonunda ise Kıvılcım ve Ömer'in içinde olduğu araç kaza yaptı. Sahnenin kamera arkası görüntüleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Dadı Meryem'le ilgili flaş gelişme! Çocuk katili meğer cinsiyet değiştirmiş Dadı Meryem'le ilgili flaş gelişme! Çocuk katili meğer cinsiyet değiştirmiş

DUBLÖR KULLANMADILAR

Uzun zamandır 150 bin takipçisinin bulunduğu TikTok hesabından dizi ve filmlerin kamera arkası görüntülerini paylaşan Yener Yalçın isimli kullanıcı, bu sefer de Kızılcık Şerbeti'nin kaza sahnesini yayınladı. Yalçın'ın bir takipçisinin isteği üzerine yayınladığı sahnede Kıvılcım ve Ömer'in içinde bulunduğu araç, bir mekanizma üzerinde kendi etrafında döndürüldü. Ömer'i oynayan Barış Kılıç ile Kıvılcım'ı oynayan Evrim Alasya'nın kaza sahnesinde dublör kullanmaması da sevenlerinden tam not aldı.