'Kim Milyoner Olmak' ister yarışmasından bir ilk yaşandı! Berk Göktaş, 5 milyonluk soruyu cevapladı mı? 'Kim Milyoner Olmak' ister yarışmasından bir ilk yaşandı! Berk Göktaş, 5 milyonluk soruyu cevapladı mı?
Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından kurucusu olduğu Ahbap derneği ile yardımlar yapan Haluk Levent, illere giderek depremzedelerle ilgilenmeye devam ediyor. Çadırkente giden şarkıcı, enkaz altından çıkarılan 10 günlük bebeğe de isim verdi.

"ADINI MAVİ KOYDUM"

Depremzedelere yardım eden Levent, enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeği ziyaret etti. Bebeğe isim de veren Levent, o anları Twitter hesabından yayınlayan ünlü isim, "10 günlük bebek. Enkazdan çıkarıldılar. Ahbap Çadırkenti'nde yanımızda kalıyorlar. 'Abi daha isim koymamıştık sen koy adını' dediler. Adını mavi koydum" ifadelerini kullandı.

MAVİ İSMİ NE DEMEK?

TDK’da yer alan bilgiler eşliğinde, Mavi ismi ne demek ve anlama gelir sorularının yanıtları şu şekildedir;
  1. Denizin, gölün veya bulutsuz gökyüzünün rengi, yeşil ile mor arasındaki renk.
  2. Bu renkte olan.

MAVİ ADININ ÖZELLİKLERİ

Mavi ismini taşıyan kişilerin hayatında vazgeçemeyeceği şey özgürlüğüdür. Sınırlanmayı asla sevmezler. Monoton bir yaşam sürmemek için her yolu denerler. Devamlı kendini geliştirme ve yenilik peşinde koşarlar. İkili ilişkilerinde sevdikleri kişi, hoşgörülü, alçak gönüllü, destekçi ve fedakar biri olmalıdır. Sürekli kendisine destek olmalıdır. Aile hayatına çok değer verirler, çocukları ve eşi onlar için her şeyden önce gelir. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.