Uğur Işılak Alanyalılarla buluştu! Uğur Işılak Alanyalılarla buluştu!
Arka Sokaklar’ın başrol oyuncuları Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu, yeni sezona dair samimi açıklamalarda bulundu.

"EKİBİMİZE DE BİR ŞEYLER OLMUŞ"

Arka Sokaklar'ın 18’inci sezonunun büyük sürprizlerle başlayacağını söyleyen Özgür Ozan, "Biz ekip olarak kaldığımız yerden başlıyoruz ama dizi kaldığı yerden başlamayacak o yüzden gerçekten heyecanlıyım. Biliyorsunuz ülkemizde de birçok şey oldu, hikâyeye göre bizim ekibimize de bir şeyler olmuş. Şimdilik bu kadar söyleyeyim. 'Arka Sokaklar bitmedi mi? Yeniden mi başlıyorsunuz?' diyenler var. Ben de onlara 'Seyircimiz bizi hala neden seyrediyor ise onlara bizi neden izlediklerini sorun, belki o zaman siz de bizi izlemeye başlarsınız' diyorum. Biz gerçekten ekip olmanın müthiş keyfini yaşıyoruz" dedi.

"ARKA SOKAKLAR'DA BÜYÜDÜM"

Arka Sokaklar’da 'Engin' karakterine hayat veren başarılı oyuncu İlker İnanoğlu ise "Tekrar başladığımız için çok mutluyuz. 18 sezon bir ömür zaten. Ortalama hesaplarsan neredeyse üçte biri gibi. Arka Sokaklar'da büyüdüm diyebilirim. Zaten geriye dönüp baktığımda bölümlerdeki resimlerime bile bakınca çok fark ediyor. Bambaşka biriyim. Bu sezon çok iyi oyuncular katıldı. Çok güzel, heyecanlı bir sezon izleyicileri bekliyor. Aksiyon, dram her şeyin içinde olduğu bir sezon olacak" ifadelerini kullandı.

ARKA SOKAKLAR'IN YENİ OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda; Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun yanı sıra Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Sinem Reyhan Kıroğlu, Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Furkan Göksel, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay gibi başarılı isimler yer alıyor. Arka Sokaklar dizisi, 18’inci sezonu ile 1 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Kanal D’de. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.