Antalya haber... Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi'ndeki serginin açılışını Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü yaptı. Tütüncü, 2009-2014 yılları arasında Yaşar Tabur ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde meclis üyesi olarak çalıştıklarını hatırlattı. Başkan Tütüncü, Tabur'un, doğa ve insana olan sevgisine övgüler yağdırdı.

'SANAT GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİR'

Başkan Hakan Tütüncü, "Bugün klasik bir sergi açılışından öte bir dostlar buluşması yaşıyoruz. Sanat kalpleri, gönülleri birleştirmek için vardır. Bugün bunu yapmış olduk. Yaşar ağabeyin fotoğrafları bahane, dostlarımızla bir araya gelmemiz şahane" dedi. Tütüncü, Tabur'dan Antalya'nın çok daha güzel fotoğraflarını beklediklerini ifade etti. Tütüncü, Kepez Belediyesi hizmet binasının da Nisan ayından itibaren dünya da benzeri olmayan, Türkiye'de ise bir ilk olacak sanat merkezine dönüşeceğinin müjdesini de verdi.

FOTOĞRAFTA İLK HEYECAN

Yaşar Tabur'da fotoğraf sanatına Japonya gezisinde satın aldığı fotoğraf makinesi ile başladığını, kurslara katılıp eğitim aldığını, kendisini geliştirdiğini belirtti. Tabur, şöyle konuştu; "Antalya'nın birçok köylerini, kasaba ve beldelerini doğa gezilerine katılarak ve de bireysel olarak gezdim. Büyüleyen doğal güzelliklerini, doğa canlılarını, sosyal yaşamı fotoğraf karelerine yansıttım. Bu çalışmalarım birkaç yılı aldı. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'nün teşvikiyle de ilk kişisel fotoğraf sergimi büyük bir heyecan içinde dostlarımın da katılımıyla açmış bulunuyorum. Başkanımıza desteklerinden, konuklarıma da sergi açılışıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum." Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.