Serik Belediyesi'nden Kültür ve Turizm Bakanlığı'na dava! Serik Belediyesi'nden Kültür ve Turizm Bakanlığı'na dava!
2024 yılında burçları neler bekliyor? Astrologlar burçları önümüzdeki günlerde nelerin beklediğine dair ipuçları verebiliyor. The Sun'da yer alan habere göre; Maggie Innes ile Mystic Meg'in yıldızları, burçları nelerin beklediğini anlattı. Peki, bu yılın burçlarına bakıldığında iş yaşamı, para ve şansla ilgili nelerle karşılaşılabilir?

2024'TE HANGİ BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

İşte 2024 yılında burçların iş hayatı, mali durumları ve şanslarıyla ilgili neler beklenebileceği...

KOÇ

İş: Önümüzdeki yıl seyahat temelli bir iş sizi bekliyor ve Mars mayıs ayında bir görüşmede öne çıkmanızı sağlıyor. Jüpiter'in konuşma becerileri sizi kamera karşısına çıkarırken, Plüton arkadaşlarınızla ilgili bir iş planını yeniden düzenlemenize yardımcı olabilir. Para: Daha fazlasını hak ettiğinize inanmakla başlayarak üç basit adımda nakit beklentilerinizi gerçeğe dönüştürün. Satürn nakit konusunda soğukkanlı kalmanızı destekler. Şans: 2 ve 3 sayıları 2024 yılında şanslı olabilir. Ne kadar çok çalışırsanız, ne kadar çok şey öğrenirseniz, o kadar şanslı olabilirsiniz.

BOĞA

İş: Yaratıcılık Şubat ayında dolunayla birlikte uyanır ve kendinize inanmak bir numaralı gereksiniminizdir. Yazın çalışma becerileriniz etkileyici olur, herkes dinlenirken siz gücünüze güç katabilirsiniz. Para: Haziran ayı sıfırdan yeniden başlamayı getiriyor. Lüks ürünler ve ileri teknoloji gelir potansiyelinizi artırabilir. Para bölgenizdeki Mars'la Temmuz ayında kasanızı büyük oranda artırabilirsiniz. ŞANS: Doğum tarihinizde şansı bulabilirsiniz. İkinci denemeler şansınızı artırabilir.

İKİZLER

İş: Jüpiter Mayıs ayında kendi burcunuza katıldığında, on yıldan uzun süredir bastırılmış hayaller nihayet gerçeğe dönüşmeye başlayabilir. Ağustos'ta liderlik etme şansınız var, bu yüzden bunu kullanın ve Ekim'de cazip seçimlerin tadını çıkarın. Para: Temmuz/Ağustos aylarında yaşadığınız yer, Ağustos/Eylül aylarında ise söyledikleriniz para kazandırabilir. 2024'ün ikinci yarısında küçük bir tasarruf başlangıcı bile önemli bir şeye dönüşebilir. Şans: Tek çocuklar şanslı olabilir.

YENGEÇ

İş: Kariyer hedeflerinizi kelimelere döktüğünüzde, Ocak gibi erken bir zamanda şüphelere boşa çıkaracak iyi gelişmeler başlayabilir. İnsanları memnun etmek yerine potansiyeli görme yılı. Para: Aile mirası beceriler, nesneler ve tarifler 2024'te değer kazanacak. Ancak hepsinden önemlisi, nakit zorluklarına göğüs gerebilme ve bunları şansa dönüştürebilme yeteneğiniz. Tüm yıl boyunca fatura ve makbuzları kontrol ettiğinizden emin olun. Şans: 12 rakamı ve saat başı yapılan açıklamalar veya imzalar şansa işaret edebilir. Şansları biriktirmek yerine, ödül potansiyelinizin en yüksek olduğu zamanda kullanın.

ASLAN

İş: Jüpiter ilk altı ay boyunca rutinin taze ve eğlenceli olmasını sağladığından, hiçbir hırs dikkatinizi çekemeyecek kadar çılgın ya da uçuk değil. Para: Merkür Mayıs civarında nakit kaynaklarına yakınlaşıyor. Temmuz ve Ağustos aylarında zengin ödüller kazanılabilir. Şans: Arkadaşlarla eğlence olarak başlayan şey, özellikle Mayıs sonu ve Ekim başında ciddi kazançlara yol açabilir. Kasım ayındaki doğum günleri size iyi şans getirebilir.

BAŞAK

İş: Evleri pazarlamanın veya yeniden yapmanın yaratıcı yolları 2024'te önemli bir profesyonel varlık olabilir. Para: 2024 tamamen iş birliğiyle ilgili. Yatırımlar sihirli para değneğiniz olabilir. Kullanılmayan banka hesaplarını kontrol edin. Şans: Bu yıl her türlü birikimin üzerinde adınız yazabilir ve ayrıca birikimleri değerlendirmenin bazı akıllı yollarına rastlarsınız. Sürpriz kazançlar 10 sayısıyla bağlantılı olabilir.

TERAZİ

İş: Önümüzdeki 20 yıl boyunca yaratıcı ekibinizde yer alacak Plüton'un gücü sayesinde o müzikal ya da sanatsal rol gerçeğe çok yakın. Hiçbir şeyden ve hiç kimseden korkmuyorsunuz ve unutulmaz bir izlenim bırakıyorsunuz. Para: Eğer servet kaderi ile bir randevu arıyorsanız, 22 Eylül para gezegeni Venüs'ün nakit haritanızı ziyaret ettiği zamandır. Ancak Haziran ayındaki Perşembe ve Kasım ayındaki Pazartesi günleri de size finansal destek sağlayacak günler olabilir. Şans: Online dersler bu yıl gizli değerleri ortaya çıkarabilir. Ayrıca 9 rakamına, seyahat haritalarına ve hayatınızda mizahı bilgelikle birleştiren birine dikkat edin.

AKREP

İş: Mesajları ve başvuruları takip etmek sürpriz sorulara yol açabilir, bu nedenle sabırlı olun ancak gerektiğinde zorlayın. Sizi her zaman takdir eden eski bir patronunuz Ekim ayında büyük bir teklif getirebilir. Para: Parlak bir iş veya ikramiye Mart ayını zenginleşme ayı yapabilir ve tüm yıl boyunca Akrep cesareti ve Satürn ihtiyatı karışımınız paranızı ikiye katlamak için hızlı şanslar ortaya çıkarabilir. Ancak yine de borçlarınızı ciddiye almanız gerekecek. Şans: 2024'te içgüdülerinizi dinlemekle kalmayın, onlara göre hareket edin ve en derin benliğinize hitap eden insanlara ve projelere yatırım yapın. Sekiz rakamı da bonus olabilir.

YAY

İş: Bilmediğinizi kabul etmek olumlu bir harekettir, tabii öğrenmeye hazırsanız. Bu yıl Mars öyle olduğunuzu söylüyor. Para: Herkesin kaçırdığı fırsatları bulmak için yılın ilk yarısında derin araştırmalara dalıyorsunuz. Bundan sonra yapacağınız şey tuhaf görünebilir ama işe yarar. Şans: Plüton büyük kelimelerle küçük sayıları benzersiz ama kazançlı yollarla karıştırır. Özellikle bir sandalyenin üzerindeki 7 rakamına ve son zamanlarda lider değiştiren herhangi bir takıma tutunabilirsiniz.

OĞLAK

İş: Harika bir arabulucusunuz ve Satürn'ün sakin dokunuşu sizi herhangi bir iş krizinde öne çıkmak için ilk tercih haline getiriyor. Komedi veya drama yeteneklerinizi küçümsemek yerine, onları şık bir şekilde sergileyin. Para: Şubat ortasında Venüs finans sektörünüzü aydınlatırken, sevdiğiniz bir şey ya da belki de biri aracılığıyla nakit yaratıyorsunuz. Ağustos ayında önemli bir anlaşmaya imza atmak için cesaretinizi koruyun. Şans: Haziran ayındaki randevular, yenilenmiş cihazlar ve üç kez tekrarladığınız bir konuşma önümüzdeki yıl boyunca şansınız olabilir. Ayrıca 6 sayısı da.

KOVA

İş: Aşırı düşünme eğilimi önümüzdeki yıl eylemle yer değiştirecek ve üç kademe ötedeki bir role sıçrayabilirsiniz. Mars konuşmalara yaratıcı bir hava katıyor, dinleyenler duyduklarına bayılıyor. Para: Satürn sizi inatçı ama pragmatik yapar. Bu yüzden finansal çalkantıların olduğu her an bunu lehinize çevirebilirsiniz. Nakitle ilgili bir soru Nisan'da tekrar sorulabilir ve Temmuz'a kadar cevaplanabilir. Şans: Aşk ve romantizm simgeleri ve yüksek sesle gülen arkadaşınız, 2024'te sizin için şanslı olabilir.

BALIK

İş: Dar bir kariyer kutusuna sığmak için kendinizi değiştirmeye çalışmak sona erdi. 2024'te size özel hissettiren bir rol bulacaksınız. Toplantılarda ve sohbetlerde sertleşiyorsunuz ama yine de hassas benliğinize sadık kalıyorsunuz. Para: Sizi zenginleştirebilecek insanlara, yerlere ve fikirlere dikkat edin. Ödünç verdiğiniz her şey daha büyük ve daha iyi bir şekilde geri dönebilir. Şans: Posta kodunuz, adresiniz veya yaşamak istediğiniz yerin baş harfi bu yıl şans getirebilir. 4 sayısı, yiyecek/içecek tadımları ve hasarlı bir süs eşyası ile birlikte izlenmesi gereken bir rakam. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.