Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları; Verdiğimiz mücadele Ayasofya'nın minarelerinden kurtaracağız diyenlere karşı inancımıza sahip çıkma mücadelesidir. Verdiğimiz mücadele Ayasofya'nın nezdinde varoluş sebebimize sahip çıkma mücadelesidir. Mücadelemiz Gezi'de 'Zulüm 1453'te başladı' diyenlere ve CHP artıklarına, atıklarına karşı bu toprakların ebedi vatanımız olduğunu gösterme mücadelesidir.

'ASİYE' AÇIKLAMASI

39 belediyemize sesleniyorum. Hayvan barınaklarını ihmal etmeyiniz. Bu hayvan barınakları ile birlikte Osmanlı'nın yaptıklarını unutmayınız. Ne yapıyorlardı? Hayvanların ağaçlarda yetişen nümetleri yemelerini sağlıyorlardı. Asiye pitbull köpekleriyle oynarken yaralandı. Babasını aradım. Dün ambulans uçakla Antalya'ya gönderdik. Şu anda tedavisi yapılıyor. Biz böyleyiz, böyle olmaya da devam edeceğiz.

"ESERLERİ SAYMAYA GÜNLER YETMEZ"

İlk günden beri ne diyoruz. AK Parti'yi kuran millettir diyoruz. Bizim bu millete sadece teşekkür, sadece şükran değil, 15 Temmuz nedeniyle can borcumuz var. Bu millet için ne yapsak az gelir. Eğitimde gerekli adımları attık mı?, Şehir hastanelerini kurduk mu? CHP, hal binasını hastane olarak teslim edecek kadar yalancı. 19 yılda ülkemize kazandırdığımız eserleri saymaya kalksak günler yetmez. Felaketin yaşandığı yer İzmir'de 750 konutu açıp, vatandaşlarımıza teslim ettik. Bay Kemal sen ne yaptın? Bizim bu millete sevdamız var. Ama unutmayınız hafıza-i beşer, unutur.

FAİZ MESAJI

Yeni ekonomi programımızla Türkiye'yi. en büyük 10 ekonomi arasına sokma hedefine hızla ilerliyoruz. Giderek artan kaos çıkartma talepleri Türkiye’yi hedeflerinden uzaklaştırma çabası taşıyor. Faiz, zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapar. Faiz sebep enflasyon sonuçtur. Bu çarkı bozacak, milleti asli noktadaki hedeflerine ulaştıracağız.

İMAMOĞLU'NA MEKTUP YANITI

CHP, belediyelerinde 15 bin kişiyi işten çıkartıp terörle bağlantılı 45 bin kişi aldı. Utanmadan bana mektup gönderiyorlar, böyle bir şey yok diye. İBB önünde gözü yaşlı nöbet tutan insanlar ne? Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.