Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu Antalya Havalimanı'nda 23 Nisan coşkusu
Türkiye'nin hemen her kentinde adeta trafiğe meydan okuyarak, vatandaşların yiyecek ve benzeri ihtiyaçlarını taşıyan motokuryelerin artık vatandaşları da taşıdığı ortaya çıktı! Bakırköy ilçesinde, Betül Gürbüz (25) isimli bir kadın, arkadaşlarıyla randevusuna yetişmek için cep telefonu uygulaması üzerinden çağırdığı motokurye ile seyahat ederken geçirdikleri kazada hayatını kaybetti, motokurye tutuklandı.

MUHASEBECİ GENÇ KADININ ÖLÜMÜ

Olay, D-100 Karayolu yan yolundaki Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yol ayrımında meydana geldi. Muhasebeci olarak çalışan Betül Gürbüz, arkadaşlarıyla olan randevusuna geç kalmamak için cep telefonu uygulaması üzerinden motokurye çağırdı.

HIZLA ÖNÜNDEKİ KAMYONA ÇARPTI

Betül Gürbüz ile motokurye Serkan A., hastane yol ayrımına yaklaştıklarında, Serkan A. aracın kontrolünü kaybederek önlerindeki beton pompasını taşıyan kamyona çarptı. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü ve Betül Gürbüz yere savruldu.

KAMYONCU SERBEST KURYE TUTUKLANDI

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Betül Gürbüz’ü hastaneye taşıdılar, ancak tüm çabalara rağmen Gürbüz hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Serkan A. ise yaralı olarak kurtuldu ve hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, kamyon şoförü Emrah D. ve motosiklet sürücüsü Serkan A.’yı gözaltına alarak polis merkezine götürdüler. Serkan A. tutuklanırken, Emrah D. serbest bırakıldı.