Teleferik faciasında kontrol odasının görüntüleri ortaya çıktı! Facia geliyorum demiş! Teleferik faciasında kontrol odasının görüntüleri ortaya çıktı! Facia geliyorum demiş!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz (Amasya ve Çorum haric), Marmara'nın doğusu, İstanbul, Antalya, Hatay ve Kilis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KIYILARDA SAĞANAK, İÇ KESİMLERDE KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR

Yağışların kıyılarda yağmur ve sağanak yağışlı, İç kesimlerde kar ve karla karışık yağmurlu geçeceği bekleniyor. İç ve doğu bölgelerde pus ve yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİ ÜZERİNE ÇIKACAK

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, "Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı bölgelerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri üzerine yükseleceği tahmin ediliyor." denildi. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.