Antalya'da sahte polis ve savcı operasyonu! Antalya'da sahte polis ve savcı operasyonu!
Samsun'un Atakum ilçesindeki Protestan Baptist Agape Kilisesi'nin dış cephesine, kilise pastörü tarafından dev Türk bayrağı asıldı. Kilisede, cumhuriyetin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü dualarla kutlanacak.

KUTLAMA PROGRAMI YAPTILAR

Oda TV’nin haberine göre, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü nedeniyle kutlama programı gerçekleştireceklerini söyleyen Pastör Pıçaklar, kilise cemaatinin ve Samsunluların katılacağı organizasyonda, şehitler ve gaziler için de dualar edeceklerini söyledi.

CUMHURİYET ÜLKENİN KAN DAMARLARIDIR

Cumhuriyetin bir ülkenin kan damarları olduğunu ifade eden Pastör Orhan Bıçaklar, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanması ve ardından Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarıdır. Her gün kutlanmayı hak etse bile bu yıl Cumhuriyet Bayramı bizim için çok daha özel ve güzel. Büyük Önder Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor Cumhuriyet Bayramı'mızı yürekten ve en kalbi sevgilerimle kutluyorum. 100. Yılımız kutlu olsun" dedi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.