Teleferik faciasında kontrol odasının görüntüleri ortaya çıktı! Facia geliyorum demiş! Teleferik faciasında kontrol odasının görüntüleri ortaya çıktı! Facia geliyorum demiş!
Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Osmaniye ile K.Maraş'ın batısı, Adana'nın kuzey ve doğusu, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hafta sonuna dikkat Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli gelecek

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNDE SEYREDECEK

Haftalık Hava Tahmininde (16 - 22 Haziran 2023) Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceğinin tahmin edildiği belirtildi. MARMARA Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin güney ve batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. EGE Parçalı, yer yer çok bulutlu, yarın (Cuma) bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. AKDENİZ Parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve Osmaniye ile K.Maraş'ın batısı, Adana'nın kuzey ve doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hafta sonuna dikkat Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli gelecek İÇ ANADOLU Parçalı yer yer çok bulutlu, batı kesimlerinin yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. BATI KARADENİZ Parçalı, yer yer çok bulutlu, Karabük merkez hariç iç kesimlerinin yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. ORTA ve DOĞU KARADENİZ Parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. DOĞU ANADOLU Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. GÜNEYDOĞU ANADOLU Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.