ATB Nisan Meclisi toplandı! Başkan Çandır: Reel bir büyüme yok ATB Nisan Meclisi toplandı! Başkan Çandır: Reel bir büyüme yok
Antalya haber... Yurt dışından telefon getirenlerden alınan harcın 20 bin liraya yükseltilmesi sonucu zamsız işlem yapmak isteyenler e-Devlet'te ilgili bölümü kilitledi. Harç tutarını yatıranlar 23.59'a kadar kayıt tamamlama işlemini yapabilecek. Yurt dışından getirilen cep telefonlarının kullanım harcının 6 bin 91 liradan 20 bin liraya yükseltilmesinin ardından zamsız harç tutarıyla işlem yapmak isteyenler nedeniyle e-Devlet'in bu hizmeti kilitlendi. e-Devlet ve BTK yetkililerinin değerlendirmeleri sonucu bant genişlemesine gidildi.

KAYIT İÇİN SON SAAT 23.59

Yetkililer, yurtdışından getirilen cep telefonlarının kayıt işlemlerinin tamamlanma şekline ilişkin uyarıda bulunarak, harç tutarını yatıranların, e-Devlet'ten kayıt tamamlama işlemlerini bu gece 23.59'a kadar yapabileceklerini belirtti. Harç tutarını yatıranlar, kayıt oluşturmak için mesai saati bitimi değil 23.59'a kadar imkana sahip olacak.

ONAY NUMARASI GEREKLİ

Yetkililer, kayıt işleminin tamamlanmasıyla ilgili de uyarıda bulundu. E-Devlet'ten işlem yapan vatandaşların "onay ekranı"nı görerek 8 haneli onay numarasını almalarının şart olduğunu vurguladı. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.