Araç sahipleri dikkat! İndirim bekleniyor! Gözler gece yarısına çevrildi Araç sahipleri dikkat! İndirim bekleniyor! Gözler gece yarısına çevrildi
Bankalar promosyonları zirveye çıkaracak. Emekli maaşını taşıyan emekliler için bankalar hazırlık yapmaya başladı. Yeni dönemle birlikte, SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri ve EYT emeklileri için sunulan promosyon destekleri rekor bir artış bekleniyor. Birçok banka şu an da emekli promosyonlarını 10 bin TL'ye kadar çıkardı. Ancak çalışmalara başlayan bankalarda yeni promosyon ücreti bekleniyor. İşte bankaların vereceği promosyon ücreti. Milyonlarca emekli için sunulan promosyon miktarının 20.000 TL'ye kadar yükseltileceği bekleniyor. Bu, emeklilerimizin finansal olarak daha sağlam bir zeminde olmalarına katkı sağlayacak.

EMEKLİ MAAŞI EK ZAM NE KADAR, YÜZDE KAÇ OLACAK?

Milyonlarca emeklinin beklentisiyle paralel açıklama, Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Tüm imkanlarımızı zorlayarak gerekeni yağacağız. Cumhurbaşkanımızın talimatlarını aldık. Çalışmaya başladık" dedi. Milyonlarca SSK ve BAĞ-KUR emeklisinin gözü kulağı "ara zam gelir mi?" sorusuna çevrildi. Halihazırda en düşük SSK ve BAĞ-KUR emeklisinin maaşı 7500 lira, peki ara zam gelirse 4 aylık enflasyon verilerine göre maaş ne olur? SGK Uzmanı Özgür Kaya bu soruya, “Sadece temmuz ayının enflasyonunu görüyoruz. Temmuz ayında, ağustosta 9.90 olarak tek hanede kalma olasılığı yüksek, dolayısıyla biz nereye bakacağız eylül ayına bakacağız, eylül ayında da muhtemelen ikili rakama çıkacağız bu senaryoya göre 4 aylık enflasyon 29.71 rakamı ile karşı karşıya kalacağız. Taban aylık uygulaması yapılıp 10 bine de çıkarılabilir enflasyon rakamlarına bakılıp cumhurbaşkanının talimatı ile 9 bin 728 liraya çıkarılabilir. Muhtemelen eylül sonu ekim başı için zam durumu söz konusu olabilir” şeklinde yanıt verdi.

EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Öncelikle, emeklilerin 3 yıllık maaşlarını aldıkları bankayı tercih etmeleri gerekiyor. Ardından banka yetkilileri ve emekliler arasında sözleşme imzalanıyor. Bu sözleşme ile belirlenen promosyon miktarı, emeklinin IBAN numarasına yatırılır. Gelen haber sonrası milyonlarca emekli '20 bin TL emekli promosyon ücreti nasıl alınır?' sorusunu araştırmaya başladı. Öncelikle, emeklilerin 3 yıllık maaşlarını aldıkları bankayı tercih etmeleri gerekiyor. Ardından banka yetkilileri ve emekliler arasında sözleşme imzalanıyor. Bu sözleşme ile belirlenen promosyon miktarı, emeklinin IBAN numarasına yatırılır. 1 Ekim 2023 ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında kampanyalara katılan emeklilerin sözleşme imzaladıktan sonra 3 gün içinde promosyon ödemeleri hesaplarına aktarılacak.

HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR

İşte bankaların kampanyalarından detaylar...

YAPI KREDİ

9.000 TL'ye Varan Nakit Promosyon Kampanyası 1 Eylül 2023 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 9.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir. Promosyon Taahhütnamesi'nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL' nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenir.

İŞ BANKASI

Emeklilere 7.500 TL'ye Varan Promosyona Ek Maximum Kart'ları Aidatsız Kullanma Fırsatı!

GARANTİ BANKASI

Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL'ye varan hoş geldin paketi! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın. Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1 - 30 Eylül 2023'tür. Bankamız Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA'dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın!

ING BANK

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING'ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 1.500 TL'ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 10.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

AKBANK

SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 7.000 TL' ye Varan Promosyona ek 3.000 TL chip-para ile birlikte Toplamda 10.000 TL Ödül Fırsatı!