İşkence görüntüleri ortalığı karıştırdı! DEAŞ'tan Putin'e 'Yeni bir katliama hazır ol' mesajı İşkence görüntüleri ortalığı karıştırdı! DEAŞ'tan Putin'e 'Yeni bir katliama hazır ol' mesajı
Ganire Paşayeva, son aylarda mide küçültme ameliyatının ardından yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelmiş ve son olarak önceki gün komaya girerek hastaneye kaldırılmıştı. Paşayeva girdiği komadan çıkamadı ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği açıklandı. Dr. Sinan Oğan da bir paylaşım yaparak Paşayev için başsağlığı diledi. Oğan mesajında "Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva tedavi gördüğü hastanede maalesef ki vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Türk dünyasına hizmetleri asla unutulmayacaktır…" diye yazdı.

YENİ'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı ve MYGazete Genel Yayın Yönetmeni Mevlüt Yeni, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın ölüm haberi sonrası yayınladığı başsağlığı mesajından, "Türk dünyası sevdalısı yüreği iyilik ve sevgi dolu, ailemizin kıymetlisi kardeşim, meslektaşım can arkadaşım seni asla unutmayacağız. Yerin asla doldurulamaz üzüntümüz derin, mekanın cennet olsun. Rahmet diliyorum. Türk dünyası ve Azerbaycan halkının başı sağolsun" dedi. https://twitter.com/mevlutyeni/status/1707452113935016176 Biz de MYGazete ailesi olarak Ganire Paşayeva Allah'tan rahmet dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

GANİRE PAŞAYEVA KİMDİR?

Aslen Azerbaycan'ın Tovuz şehrinden olan 45 yaşındaki Milletvekili Ganire Paşayeva, 7 yıl boyunca muhabirlik ve sunuculuk yaptı. 6 Kasım 2005 günü yapılan meclis genel seçimlerine bağımsız aday olarak katılan Paşayeva, Tovuz milletvekili olarak Azerbaycan Milli Meclisi'ne girdi. Azerbaycan Milli Meclisi'nin 3'üncü, 4'üncü, 5'inci ve 6'ıncı dönem milletvekili olan Paşayeva, ayrıca Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı olarak görev yapıyordu.