Tıp dünyası şaşkın! Midesinden tam 30 cm uzunluğunda canlı yılan balığı çıktı Tıp dünyası şaşkın! Midesinden tam 30 cm uzunluğunda canlı yılan balığı çıktı
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Dış İlişkiler Koordinatörü, MYGazete Genel Yayın Yönetmeni ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Onursal Başkanı Mevlüt Yeni ve Graphx Reklam Ajansı sahibi Necdet Alkandemir'in katkılarıyla Malta Büyükelçisi Erdeniz Şen döneminde başlatılan tanıtım faaliyetlerine Sinem Mingan döneminde de etkili şekilde ara vermeden devam ediliyor.
Halen Toronto hava limanında kurulan dostluk köprüsü ve işbirlikleri sayesinde Antalya ve Türkiye fotoğrafları sergilenmeye devam etmektedir.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Yeni bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Büyükelçi Sinem Migan ve fotoğraf sanatçısı Randy teşekkür ederek şunları söyledi:
"Değerli dostum fotoğraf sanatçısı Randy'ye çalışma ve ülkeme verdiği tanıtım desteği için teşekkür ederim. Ayrıca Ağustos ayında görev süresi sona erecek olan Sinem Mingan başkonsolosumuza destek, işbirliği ve iz bırakan çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ederiz."
(Toronto hava limanı gidiş terminalinden görüntüler)
Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.