Ünlü TikTok fenomeni Om Fahad öldürüldü Ünlü TikTok fenomeni Om Fahad öldürüldü
Rusya Dışişleri Bakanlığı, "Karadeniz'deki Tahıl Koridoru, Ukrayna tarafından Kırım Köprüsü'ne saldırı düzenlemek için kullanıldı" açıklamasında bulundu ve yeni bir rota üzerinde çalıştıklarını belirtti.

ERDOĞAN'IN TAHIL KORİDORU ANLAŞMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Körfez ziyareti öncesinde yaptığı açıklamada, "Rusya Ukrayna arasındaki çatışmaların daha fazla yıkıma yol açmaması için yoğun çaba harcıyoruz. Tahıl koridoru girişimi sayesinde dünya piyasalarına 33 milyon tondan fazla tahıl sevk edildi. Karedeniz girişimin devam etmesinin gerektiğini farklı alanlarda dile getirdik. Rusya Federasyonu Başkanı dostum Putin'in bugün yapılan açıklamaya rağmen bu insani köprünün devamını istediğini biliyorum. Seyahatten döner dönmez Sayın Putin ile görüşeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

ERDOĞAN İLE PUTİN KONUŞACAK

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin, "Türkiye ile tahıl anlaşmasının feshedilmesi durumunda ne yapılacağını müzakere ediyoruz. Erdoğan ve Putin Karadeniz'de seyrüsefer güvenliğini sağlamaya yönelik önlemleri konuşacak" dedi. Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.