Moskova'daki terör saldırısı sonrası failler yakalandı! Yeni görüntüler ortaya çıktı! Açıklamalar çok sert Moskova'daki terör saldırısı sonrası failler yakalandı! Yeni görüntüler ortaya çıktı! Açıklamalar çok sert
Yunanistan’da bir yük treni ve bir yolcu treninin birbirine çarpması sonucu oluşan kaza dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Atina’dan Selanik’e giden bir yolcu treni ile Selanik’ten Larissa’ya giden bir yük treni Larissa kentinin dışındaki bir noktada çarpıştı.

350 KİŞİ SEYAHAT EDİYORDU

Yerel basında yer alan haberlere göre yolcu treninde 350 kişinin sehayat ettiği belirtildi. Larissa Valisi kazanın ardından yaptığı açıklamada çarpışmanın şiddetiyle yolcu treninin ilk dört vagaonunun raydan çıktığını ve iki vagonunun tamamen kullanılamaz durumda olduğunu belirtti. Vali yaklaşık 250 yolcunun otobüslerle Selanik’e tahliye edildiğini aktardı.

TÜRKİYE'DEN TAZİYE MESAJI

Türkiye de Yunanistan'daki kaza nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Komşumuz Yunanistan’da dün gece meydana gelen tren kazasında çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı üzüntüyle öğrenilmiştir. Bu elim kazada yaşamlarını yitirenlerin yakınlarına, Yunan halkı ve hükümetine başsağlığı dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz." Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.