Gün geçmiyor ki çarpık ilişkilerle ilgili bir skandal patlamasın. Adre yine ABD. Müstehcen itirafları yapıldığı programa bir adam karısının kendisini aldatmasından haz aldığını söyledi. Olayın ayrıntıları ise mide bulandırıyor. Dan, ilk karısıyla sürekli başka çiftlerle ilişkiye girdiğini, ilk eşinden boşandıktan sonra ikinci eşi ile evlendikten sonra da bu alışkanlığının devam ettiği söyledi.
Bu alışkanlığını devam ettiren adam, ikinci eşine "Senin başka erkelerle beraber olduğunu bilmek hoşuma gidiyor" dedi. Eşine istediği zaman dışarı çıkabileceğini ve istediği kişi ile ilişkiye girebileceğini söyledikten sonra eşinin tepkisiyle karşılaşsa da bu durumu bir süre sonra kadın da kabullenmiş.
Eşi istediği zaman tanıştığı adamlar ile ilişkiye giren Dan, karısının ilişkiye girdiği kişiler ile video çektiğini ve videoyu izlemenin kendisine inanılmaz derecede haz verdiğini söyledi.
Eşinin bir adamla dört kez ilişkiye girdiğini ifade eden Dan, eşinin aynı anda dört erkekler ilişkiye girmek istediğini fakat koronavirüs nedeniyle bu hayalini gerçekleştiremediğini söyledi. Dan, eşi ile pandemi sonrası istedikleri tüm cinsel fantazilerini yerine getirmeye devam ettiklerini söyledi.
Haberlerimizi InstagramFacebookTwitterTelegram hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.