Burdur Gazeteciler Cemiyetinin 2024 yılı Olağan Seçimli Genel Kurulu 24 Temmuz Çarşamba günü Burdur Belediyesi Susamlık Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Genel Kurulda, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına mevcut başkan Kürşat Tuncel yeniden seçildi. Toplamda 74 üyenin oy kullandığı seçimde mevcut Başkan Kürşat Tuncel 39 ve Hasan Ali Daldal ise 35 oy aldı.

Kursat Tuncel-1

Kazada kayınbiraderiyle birlikte ölmüştü; terhis olan oğlunu almaya gelmiş Kazada kayınbiraderiyle birlikte ölmüştü; terhis olan oğlunu almaya gelmiş

KÜRŞAT TUNCEL KİMDİR?

Kürşat Tuncel, 14 Haziran 1975 tarihinde Burdur’da doğmuştur. İşletme ve muhasebe eğitimi alarak bu alanlarda mezun olmuştur. Burdur'da günlük olarak yayımlanan ve bu yıl 69. yayın senesini kutlayan Yeni Gün gazetesinin sahibidir. 1992 yılından bu yana, yani 18 yaşından itibaren bu gazetede çalışmaktadır ve gazeteciliğin her aşamasında deneyim sahibidir. Muhabirlik, sayfa sekreterliği, editörlük, yazı işleri müdürlüğü ve gazete sahipliği gibi görevlerde bulunarak tecrübesini pekiştirmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi