Burdur'un Bucak ilçesi Kocaaliler (Melli) beldesinde bu yıl 8'incisi düzenlenen İncir, Kültür, Sanat ve Çelenk Festivali büyük ilgi gördü. Mehteran Takımının da yer aldığı festival, Hüseyin Kağıt konseri ile son buldu.

Ayşe Uysal6

AVRUPA'NIN ÖZEL GÜNLER ÇELENGİ MELLİ'DEN

Özel günler için sipariş alan Melli beldesi ise yaptığı çelenkle Avrupa'nın vazgeçilmezi. Öyle ki festivalde en güzel çelenk yapanı seçmek için kendi aralarında yarışıyorlar. Bu yıl ki yarışmada ise Ayşe Uysal üçüncü kez birinci seçildi. Kocaaliller (Melli) hazırlanan çelengin özelliği ise soğuk hava deposuna koymadan 1 ay özelliğini koruyor olması. Rengârenk bu celengin rtalama bedeli ise 15 Euro değerinde.

Ayşe Uysal4

AYDIN'A MEYDAN OKUYOR

Kocaaliler (Melli) sadece çelengi ile değil harika inciri ile de incirin başkenti Aydın'a meydan okuyor adeta. Kır inciri harika tadı ile dünya pazarinda alıcı buliyor.K

ocaalilerin geçim kaynağı olan çelenk ve incir adına 8 yıldır festival yapiliyorm 

Beldenin Genç Belediye Başkanı İlyas Delen 8 yıldır geleneksel olarak yapılan festivale belediye olarak büyük önem verdiklerini bu sene halkın yoğun katılımından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti ve destek olan ilgi gösteren herkese teşekkür etti. 

MasterChef'te kızgın yağ döküldü! Favori isim iddiaya göre devam edemeyecek! MasterChef'te kızgın yağ döküldü! Favori isim iddiaya göre devam edemeyecek!

Ayşe Uysal2

Kaynak: Haber Merkezi