Golbol Kadın Milli Takımımız, üst üste üçüncü kez altın madalya kazandı! Golbol Kadın Milli Takımımız, üst üste üçüncü kez altın madalya kazandı!

Antalya haber...  Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, son dönemde Antalyaspor'un hafriyat sorunlarıyla ilgili konuları anlatmak üzere Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nde (ATİK) basın toplantısı düzenledi. Antalyaspor Vakfı'nın kuruluş amacı, işleyişi ve vakıfta son gelinen durumu anlatan Gencer, önceki dönemlerde Antalyaspor ve Antalyaspor A.Ş. yöneticiliğinde yaptığı çalışmaları da aktardı.

Antalyaspor tesislerinin olduğu yerin milyon dolarlarla ölçülemez değerde olduğunu aktaran Gültekin Gencer, Antalyaspor'un mevcut borcunun daha da üstünde değere sahip olan tesislerini korumak için uğraştıklarını söyledi.

G E N C E R H A F R I Y A T O L M A D A N A N T A L Y A S P O R U N 362789 100326

'BAŞIMI YİYEN HAFRİYAT'

Antalyaspor Vakfı olarak aylık 350 bin lira gelirleri olduğunu belirten Gencer, yüzde 37 hissedar olarak Antalyaspor A.Ş.'de hesapları görmek istediklerinde kendilerine hep olumsuz cevap geldiğini söyledi. Gencer, “Maalesef Sinan Boztepe yönetimi gelinceye kadar Antalyaspor'un hesaplarını göremedim. Bırakın benim görmemi, yıllarca benden sonraki Antalyaspor başkanlığı döneminden sonra hiçbir zaman hiçbir kişi Antalyaspor Kulubüne A.Ş.'den hissedar olan kişiler dahi Antalyaspor'un muhasebesinin içine giremedi. Benim zamanında yol geçen hanıydı. Herkes hesapları açık açık görüyordu. Sanki ne kaçırıyorlarsa bu şehirden mi bizden mi kaçıyorlar bilmiyoruz. Hiçbir zaman Antalyaspor'un borcunu net olarak göremedik. Ben 22 milyon dolarla teslim aldım, 26 milyon dolarla Etoo'lu, o efsane takımı teslim ederek görevden ayrıldım. Ayrılmadım, ayırttırıldım. Neden? Benim de başımı yiyen hafriyat. Hafriyat olmasaydı, bu şehre hafriyatı getirmeseydim şu anda hala Antalyaspor başkanıydım ve Antalyaspor farklı yerlerdeydi" dedi.

'ANTALYASPOR'UN 3 MİLYAR LİRA BORCU VAR'

Antalyaspor'un 850 milyon lira borcu olduğunu aktaran Gültekin Gencer, “130 milyonu vergidir. 110 milyon lira da temliktir. 130 milyon lira temlik konuldu son seçimden önce para alındı, 20 milyon lirası oraya kaydırıldı. Onun dışında da borç var. Sayın Fikret Öztürk'e 2,3 milyar TL borç var. Fikret Öztürk görevi bırakırken 'bu parayı bağışlıyorum' dedi. Antalyaspor'un güncel borcu şu an 3 milyar TL'dir" dedi.

'HAFRİYAT İŞLERİ OLMADAN ANTALYASPOR DÜZELMEZ'

Antalyaspor'daki hafriyat tartışmalarını anlatan Gültekin Gencer, “O dönem Osmanlıspor Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirdik. Takıma hafriyattan 15 milyon TL gelir geldiğini söyledi. Biz de bu sistemi Antalyaspor'a getirmek için bir toplantı yaptık. Sistemi anlattık. Onay alınca da yönetim kuruluna sunduk. Benden sonra hafriyat işleri dernek ile büyükşehir arasında ilerledi. Hafriyat işleri olmadan Antalyaspor'un düzelmesi imkansız" diye konuştu.

'TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAYA HAZIRIZ'

Gencer, “Şu anda şahsımda olası bir seçimde adaylık heyecanı kalmadı. Bizim tek bir gayemiz var, Antalyaspor'un varlıklarını korumak. Görev almamız gerekirse biz her zaman taşın altına elimizi koymaya hazırız. Başkan da hafriyattan para gelmediğinden şikayet ediyor. Antalya'da bu işi yapacak yüzlerce kişi ve kurum varken dışarıdan birilerinin getirilmesine karşıyım" dedi.

Kaynak: DHA