Geçtiğimiz gün Varsak Park'ta yaşanan olay alacak verecek tarışması olarak değlendirilmişti. Görgü tanıklarının ifadesine göre olayı iç yüzü bambaşka çıktı. İddiaya göre Şimşek Şimşekoğlu eşini hapishaneye girmeden önce yakın arkadaşına emanet etmişti.

Cezası bittikten sonra eşi ve yakın arkadaşının birlikteliğini öğrenen Şimşekoğlu, aşırı alkol aldıktan sonra arkadaşı  ile Varsak Park'ta buluşma ayarladı. Burada yakın arkadaşına 3 el sıkan Şimşek Şimşekoğlu, birkaç adım attıktan sonra kendi kafasına sıktı. Şimşek Şimşekoğlu oracıkta hayatını kaybederken arkadaşı ağır yaralandı. Karısının ise kaçtığı öğrenildi. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma sürüyor.

Antalya'da refüje çarpan otomobil hurdaya döndü Antalya'da refüje çarpan otomobil hurdaya döndü

ESKİ EŞTEN AÇIKLAMA

MYGazete'ye konuşan iş insanı Şimşek Şimşekoğlu'nun eşi Funda Şimşekoğlu, eşinden hapishaneye girmeden bir ay önce boşandığını söyledi. Funda Şimşekoğlu, eski eşi Şimşek Şimşekoğlu'nun borç batağında olduğunu bundan dolayı da bulanımda olduğunu iddia etti. Madde bağımlısı olduğunu da söyleyen eski eş Funda, "Şimşek cezaevindeyken bana alacaklarımızı toplamamı istedi. R.B'den de alacağımız vardı. Bunun için birkaç kez görüştük" dedi. Eski eş Funda Şimşekoğlu, "R.B'ye malzeme sattık yerine de otomobil alacaktık. Bana aracı verdi ama bir hafta sonra geri aldı" diye konuştu.

"DEDİKODU ÇIKINCA BEN SÖYLEDİM"

Olay gününü anlatan Funda Şimşekoğlu, "Arkadaşı ile hakkımızda dedikodu çıkınca bizzat cezaevine gidip ben söyledim. Bana inandı. Ama izinli çıktığında onu dolduruşa getirmişler. Bizi yüzleştirmek için parka çağırdı. Olay günü buluştuk. Tartışma sonrası Şimşek 3 el ateş etti. Polisi ve ambulansı ben çağırdım. Şimşek olay yerinden kaçtı. Polislere yakalanacağını anlayıca da tekrar cezaevine girmek istemediğini söyleyip intihar etti" dedi. 

"ŞİMŞEKOĞLU BORÇ YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ"

Eşinin yüklü miktarda borcu olduğunu söyleyen eşi Şimşekoğlu, "İntihar etmesinin asıl nedeni yüklü miktarda borcu olmasıdır. Bize atılan iftira ile alakası yoktur" diye konuştu.

"MALZEME ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"

Olaydan sonra haklarında çıkarılan dedikodu ve iddialarla ilgili Mygazete'ye açıklamalarda R.B. olay hakkında açıklamada bulundu. İnşaat işçisi ve müzisyen olduğunu söyleyen R.B., "İki ay önce Şimşek Şimşekoğlu eskiden ortağım olan Şahin Kaya arasında bir malzeme alışverişi gerçekleşti. Bundan bilgim vardı ancak her hangi bir bağım yoktu. Şahin Kaya bu malzemeler için Şimşek Şimşekoğlu'na araç verme sözü vermişti. O süreçte Şimşek bilmediğim bir suçtan içeri girmiş" dedi.

"ARABAYI KİRALADIK"

Görüşmenin yanlış anlaşıldığını belirten R.B., "Şahin, alacak ve borçlar için eski eşinin adına bir şirket açıp bu borçları kapatmak için Funda Şimşekoğlu'na içeri girdiğinde alacakları toplamasını istemiş. Funda Şimşekoğlu'nu Şahin Kaya aramış. Kaya, benden borcumuzu ertelemesi ve süre tanıması için Funda Şimşekoğlu'yla görüşmemi istedi. Ben de görüştüm. O da kiralık bir araç talep etti. Biz de Şahin'le beraber bir araç kiraladık. Sonrasında Şahin Kaya bu aracı bir hafta içerisinde Funda Şimşekoğlu'ndan geri aldı.

"DUYGUSAL BİR BAĞIM YOK"

Olay gününü anlatan R.B şunları söyledi:

'Dedikodular çıkınca Funda Şimşekoğlu'na görüşmemiz gerektiğini söyledim. O da bunu Şimşek'e ziyarete giderken iletti. Sonra Şimşek izine çıkınca dolduruşa gelip olay gecesi beni parka eski eşiyle yüzleştirmek istedi. Ben de gittim ve arkamı döndüğümde bana 3 el ateş etti. Ağır yaralandım sonrasında kaçarak ilerde intihar etmiş. Benim Funda Şimşekoğlu'yla herhangi bir duygusal bağım yoktur ve Şimşek Şimşekoğlu'nun madde bağımlısı olduğunu olaydan sonra duydum.'

Kaynak: Haber Merkezi