Geçtiğimiz günlerde Varsak’taki bir parkta eski eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen kişiyi kurşun yağmuruna tutarak ağır yaralayan ve ardından intihar eden işadamı Şimşek Şimşeoğlu’nun babası Hüseyin Şimşekoğlu, “Oğlum asla uyuşturucu kullanmazdı. Her işadamı gibi piyasaya borcu vardı ama bu borcun 4-5 katı da alacağı vardı. Birileri oğluma iftira atarak kendi yaptıklarına kılıf arıyorlar” dedi.  Baba Hüseyin Şimşekoğlu, 

TELEFONA GELEN MESAJI GÖRÜYOR

Oğlunun bir alacak verecek meselesinden dolayı kısa süreli olarak cezaevine girdiğini ve olay günü izinli olarak çıktığını söyleyen baba Hüseyin Şimşekoğlu, eski gelini Funda Kılınç ile oğlunun vurduğu R.B adlı kişinin aşk yaşadığını belirterek, “Oğlum cezaevinden izinli çıktığında telefonunu kaybetmiş. İşiyle lgili görüşmelerinde de eski hanımı Funda’nın telefonunu kullanıyor. Telefonu kullanırken mesaj geliyor. Oğlum bunun üzerine olayı farkediyor. Bu kadın oğlumla bir sene önce boşanmış. Zaten cezaevine ziyarete gittiğimizde de çocuklarıyla ben girdim konuşmaya. Soyadı tutmuyor diye Funda girmedi içeriye. Funda’nın soyadı Kılınç, Şimşekoğlu değil” dedi.

BORCUNUN 5 KATI ALACAĞI VARDI

İşadamı olan oğlunun piyasadan 9 milyon liraya yakın alacağının olduğunu, borcunun ise 2 milyon lira civarında olduğunu söyleyen baba Hüseyin Şimşekoğlu,oğlunun borçları nedeniyle intihar ettiği iddiasının da yalan olduğunu ifade etti. Şimşekoğl, “Telefona mesaj gelince oğlum arkadaşyı RT’yi arıyor ve (Gel seninle yüzleşelim) diyor. Eski karısını da götürüyor parkın olduğu yere. Ondan sonra olay patlıyor.” diye konuştu.

UYUŞTURUCU DA YOK BORÇ DA...

Hüseyin Şimşekoğlu, alacak- verecek meselesiyle ilgili iddialara da değinerek, “Vurduğu adamın ortağı varmış. Onda 500-600 bin lira alacağı varmış benim oğllumun. Oğlumun vurduğu RB ile öbür adam ortakmış. Benim oğlumun alacağı öbür adamda.  Ben bu insanları tanımam. Yani haberlerde yayınlandığı gibi, oğlum uyuşturucu kullanıyormuş, sorçları nedeniyle de intihar etmiş gibi şeklinde bir durum asla yok. Ticaret yapan herkesin bir miktar borcu olabilir. Cezaevinden çıktığında oğlumu ben getirdim evine. Oturdu hesap yaptı. Oğlumun 9 milyon lira alacağı var, 2 milyon lira cevarında borcu var. Yani, alacağı borcunu 5 sefer ödüyor oğlumun” diye konuştu.

DÜKKANIN KAMERASINI SÖKMÜŞ

Oğlunun çatı izolasyon işi yaptığını ve araba alıp sattığını söyleyen baba Hüseyin Şimyekoğlu, “Oğlumun Varsak’ta işleri vardı. Karısı Funda Kılınç  işyerinin kamerasını sökmüş, gidin bakın. Niye söküyorsun sen kamerasıyı, amacın ne? Bunların hepsini savcıya anlatacağım. Ben bu işin peşini bırakmam. Herşeyi ortaya çıkartacağım. Savcı akrabam da var, avukatım da var. Kanunlarımızla ilgili bana yol gösterecek tüm imkanlarım var. Evladımı kaybettim, bunun acısını yaşıyorum. Herşeyin ortaya çıkması için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim” diye konuştu.

OĞLUMUN ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANDI

Oğlunun yaşamayı seven bir kişi olduğunu da sözlerire ekleyen baba Hüseyin Şahinoğlu, “Oğlum işadamıydı, 38 yaşında gencecik insandı. Asla birini vuracak, sonra da intihar edecek bir insan değildi. Hadi öyle olduğunu kabul edelim bu olaylara kim sebep oldu? en öbür adamı tanımam, bilmem. Bu işlerin buraya kadar gelmesinde kimin parmağı var? Oğlumun üzerinden oyunlar oynandı, bir de uyuşturucu kullandı diye iftira atıyorlar. Uyuşturucu kullanan işadamı mı olur, alkolü zaten herkes kullanıyorb Yok uyuşturucu, yok borç, alacak davası falan... Bunların hepsi yalan. Kimse kendine kılıf aramasın” dedi.

OLAY NASIL MEYDANA GELMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde Varsak’taki parkta meydana gelen olayda, cezaevinden izinli çıkan Hüseyin Şimşekoğlu, eski arkadaşa R.B’yi 3 kurşunla vurarak ağır yaralamış, ardından da intihar etmişti.

Iddiaiya göre cezaevinden izinli çıkan ve eski eşi ile yakın arkadaşının birlikteliğini öğrenen Şimşekoğlu, alkol aldıktan sonra arkadaşı  ile Varsak Park'ta buluşma ayarladı. Burada yakın arkadaşına 3 el sıkan Şimşek Şimşekoğlu, birkaç adım attıktan sonra kendi kafasına sıktı. Şimşek Şimşekoğlu oracıkta hayatını kaybederken arkadaşı ağır yaralandı. Eski karısının ise kaçtığı öğrenildi. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma sürüyor.

ESKİ EŞİN İDDİALARI BABA ŞİMŞEKOĞLUNU KIZDIRDI

MYGazete'ye konuşan iş insanı Şimşek Şimşekoğlu'nun eski eşi Funda Şimşekoğlu, eşinden hapishaneye girmeden bir ay önce boşandığını söyledi. Funda Şimşekoğlu, eski eşi Şimşek Şimşekoğlu'nun borç batağında olduğunu bundan dolayı da bulanımda olduğunu iddia etti. Eşinin madde bağımlısı olduğunu da iddia eden eski eş Funda, "Şimşek cezaevindeyken bana alacaklarımızı toplamamı istedi. R.B'den de alacağımız vardı. Bunun için birkaç kez görüştük" dedi. Eski eş Funda Şimşekoğlu, "R.B'ye malzeme sattık yerine de otomobil alacaktık. Bana aracı verdi ama bir hafta sonra geri aldı" diye konuştu.

"DEDİKODU ÇIKINCA BEN SÖYLEDİM"

Olay gününü anlatan Funda Şimşekoğlu, "Arkadaşı ile hakkımızda dedikodu çıkınca bizzat cezaevine gidip ben söyledim. Bana inandı. Ama izinli çıktığında onu dolduruşa getirmişler. Bizi yüzleştirmek için parka çağırdı. Olay günü buluştuk. Tartışma sonrası Şimşek 3 el ateş etti. Polisi ve ambulansı ben çağırdım. Şimşek olay yerinden kaçtı. Polislere yakalanacağını anlayıca da tekrar cezaevine girmek

stemediğini söyleyip intihar etti" demişti.

Diplomasını almak için Aydın'a gitmişti! Melike Seven'in cenazesi geldi Diplomasını almak için Aydın'a gitmişti! Melike Seven'in cenazesi geldi

BORÇ YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ İDDİASI

Eşinin yüklü miktarda borcu olduğunu söyleyen eşi Şimşekoğlu, "İntihar etmesinin asıl nedeni yüklü miktarda borcu olmasıdır. Bize atılan iftira ile alakası yoktur" diye konuşmuştu.

Kaynak: Haber Merkezi