Antalya haber...   Yangın, saat 16.00 sıralarında Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi 276 sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın ikinci katındaki klima dış ünitesinde çıktı. Apartmanın duvarında bulunan klimanın dış ünite motorundan duman geldiğini gören çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

86961 (2)

Yangın 3'üncü kattaki diğer klima dış ünitesine de sıçradı. İtfaiye ekipleri yangını yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından kontrol altına alırken, 4 katlı apartmanda maddi hasar meydana geldi. Yangın anında çocuğu ile dışarıya çıktığı öğrenilen ev sahibinin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Antalya'de durdurulan araçlardan cephanelik çıktı Antalya'de durdurulan araçlardan cephanelik çıktı

86961

'CAMI AÇTIM, BİR BAKTIM KARŞI APARTMAN YANIYOR'

Yangına tanıklık eden komşu Yıldız Aktaş, "Önce sesler duyduk. 'Yanıyoruz' diye bağırdılar. Sonra 'Çocuğum yanıyor' diye bağırdılar. Ben de yolda kavga oluyor zannettim. Sonra çok fazla sesler gelmeye başladı. Camı açtım bir baktım, karşı apartman yanıyor. Hemen kızıma doğru koştum. Elim ayağım titredi" dedi. Polis ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Kaynak: DHA