Antalya'da elektrik kesintisi 19.9.2024 Antalya'da elektrik kesintisi 19.9.2024

Antalya haber... Alternatif turizmin Antalya’daki önemli adreslerinden biri olan İbradı ilçesi ve Ormana Mahallesi, tarihsel dokusu ve gastronomisiyle dikkat çekerken, bu özel etkinliklerle bölgenin zengin kültürel mirası bir kez daha gözler önüne serilecek. ASKF İbradı Ormana Spor Köyü’nde gerçekleştirilecek olan festival, renkli etkinlikler ve zengin bir programla bölge halkı ve misafirlerini ağırlayacak.

Ibradııı

FESTİVAL İKİ GÜN SÜRECEK

Festival, 30 Ağustos Cuma günü saat 16.00’da başlayacak. Gündüz saatlerinde yemek ikramları, fotomaraton, en güzel üzüm yarışması, amatör müzik gruplarının performansları ve kortej yürüyüşü gibi etkinlikler yer alacak. Akşam ise sanatçı Hasan Kurt ve Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Elif Buse Doğan’ın sahne alacak.

Festivalin ikinci günü olan 31 Ağustos’ta üzüm kaynatma etkinliğiyle başlayacak program, çeşitli yarışmalar, amatör müzik grupları ve folklor gösterileriyle devam edecek.Akşam saatlerinde Türk Halk Müziği’nin değerli sanatçıları Tuğba Karakuş ve İsmail Altunsaray’ın dinleyicilerine müzik şöleni yaşatacağı festival, DJ performansı ve oyun havalarıyla sona erecek.

Kaynak: Haber Merkezi