Antalya haber...   Olay, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Ali Bahar kendisine ait 'Alber' adlı tekne ve beraberindeki bir kişiyle denize açıldı. Ali Bahar, marinaya yanaştıkları sırada teknede oturmak için kullanılan bir parçanın denize düşmesi üzerine suya atladı. Tekneyi kullanan kişi durumu fark etmeden manevra yapınca Ali Bahar motor pervanelerinin arasında kaldı. Ali Bahar'ın ağır yaralandığının fark edilmesi sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. İhbar sonrası bölgeye Sahil Güvenlik botu yönlendirildi. Sudan çıkarılan Ali Bahar, hızla kıyıya getirildikten sonra ambulansla Kemer'deki özel bir hastaneye götürüldü. Vücudunun büyük kısmında yara ve kesikler oluşan Ali Bahar'ın kalbinin durduğu ve yoğun kan kaybettiği belirlendi. Müdahale edilen Ali Bahar, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Antalya Valisi Hulusi Şahin hastaneye gelerek olayla ve Ali Bahar'ın durumuyla ilgili bilgi aldıktan sonra aileye vefat haberini verdi. ATSO Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda meclis üyesi, Ali Bahar'ın yakınları ve sevenleri de hastaneye geldi. Ali Bahar'ın vefat ettiğini öğrenen ailesi ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.

83298 (2)

'ANTALYA ÇOK KIYMETLİ BİR EVLADINI KAYBETTİ'

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Kemer ilçesindeki tekne kazası sonrasında ATSO ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar'ın kaldırıldığı hastaneden kurtuldu. Vali Şahin, Ali Bahar'ın vefat haberini yakınlarına kendisi verdi. Vali Şahin, acı hikayesini alarak gözlerini döken Ali Bahar'ın yakınlarına katılıyor. Daha sonra giriş yaptı, olayla ilgili bilgi alan Vali Şahin, çıkışta gazetecilere açıklama yaptı. Vali Şahin, Ali Bahar'ın kendi teknesinde kazaya maruz kaldığını belirtirken, 112 askerin olayın 6 dakika boyunca müdahale edilebildiği aktarıldı. Vali Şahin, "İlk müdahalenin ardından tedavi kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Sayın Ali Bahar'ı kurtaramadık. Ancak Hakk'ın rahmetine kavuştu. Hepimiz çok üzüntülüyüz. Ali Bahar, Antalya'nın yetiştirdiği çok çalışkan, atılgan ve vizyon sahibi bir sanayicimizdi. Hem ATSO Başkanımızdı hem de OSB Başkanımızdı. Türk milleti çok değerli bir sanayicisini, Antalya da çok değerli bir evladını kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.

83304

Dikkat bu tuzağa düşmeyin!! Talep patladı dolandırıcılar arttı Dikkat bu tuzağa düşmeyin!! Talep patladı dolandırıcılar arttı

CENAZE ANTALYA'YA GÖNDERİLDİ

Kaza haberinin ardından İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Sahil Güvenlik Yarbay Tolga Coşkun, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk, ATSO Başkanı Davut Çetin'in yanı sıra sıra çok sayıda iş insanı, STK başkanları, turizmciler de ödüllendirildi. Ali Bahar'ın cenazesi, yapılan işlemlerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis ekipleri eşliğinde Kemer'den il getirilen cenazeleri, yakınları getiriyor. Cenaze, adli tıp kurumu morgundaki işlemlerden sonra yakınlarına teslim edilecek.

83298 (3)

ARKADAŞI GÖZALTINDA

Öte yandan toplanırken 'Alber' adlı tekne, Kemer Marina'ya getirilerek bağlandı. Kazanın nasıl gerçekleştiğiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Ali Bahar'ın tekneden düşen minderi almak için denize girdiği, teknede bulunan yakın arkadaşı MSÇ.'nin Ali Bahar'ı almak için geri manevra yaptığı sırada pervanenin Bahar'a çarptığı belirtildi. Olayla ilgili Kemer Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, talimat ile MSÇ. gözaltına alındı

Kaynak: DHA