Antalya haber...IC Holding çatısı altında hizmet veren IC Antbel Antalya Belek Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 'Kurumlar Vergisi Tüzel Kişi' sahibi Antalya Serik'te ilk sırada yer alma durumunu gösterdi. IC Antbel Antalya Belek Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, bu başarısı nedeniyle Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üç ödüle layık görüldü. Ödüller, 142. Yıl Serik Ödül Töreni ve Üye Buluşması'nda takdim edildi. 2022 ve 2023 yılı vergi rekortmenlerinin açıklandığı törenlerde, ödülleri IC Holding Turizm Grubu Mali İşler Direktörü İsa Ergin, Serik Kaymakamı Cemal Şahin'den aldı.
Törene, Serik Kaymakamı Cemal Şahin, Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul, ATSO Başka nı Yusuf Hacısüleyman, STK temsilcileri, sektör temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
IC Hotels zincirine ait IC Hotels Santai Family Resort, özel tasarlanmış peyzaj içerisinde palmiyelerle korunaklı gezi yolları, Akdeniz iklimi sıcaklığına sahip bin bir çeşit bitki türleri, yüzme havuzları, Ana Restoran, A La Carte Restoranları, barları ve eğlence programları ile misafirlerine Ultra All Inclusive ve VIP tatil hizmeti sunmaktadır.

Türk turizminin hizmetinde
Turizm sektöründe 1994 yılında bu yana kalite ve müşteri kapsamı ön planda tutan bir yaklaşımla hizmet veren IC Hotels, Belek bölgesi IC Hotels Santai Family Resort, Kundu bölgesi IC Hotels Green Palace&Villas ve Antalya Havalimanı yolu üzerinde bulunan IC Airport Hotel ile konuklarını ağırlıyor.