Geçtiğimiz gün tekne kazası sonrası hayatını kaybeden Antalya OSB ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar için  çok emek ve önem verdiği OSB'de anma ve dua programı düzenledi.

Bahar ailesi, iş insanları, sevenleri ve OSB çalışanlarının katıldığı dua ve anma programında duygusal anlar yaşandı. 

A O S B3

Törene, annesi Melek Bahar, çocukları Ladin ve Tibet Bahar, Eşi Şebnem Bahar, kardeşleri ve yakın akrabaları katıldı.

G T M Fjg7 X U A E Od8 N

Bölge sanayicileri ve çalışanları adeta akın ettiği törende, hem Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin hem de bölgede üretim yapan firmaların gelişimine önemli katkılar sağlayan sanayiciler, duygu ve düşüncelerini gerek kürsüden gerek anı defterine yazarak aktardı.

G T M Fll V X A A A K T Dz

Ali Bahar'ın kuzeni Serkan Bahar ve Kardeşi Berkay Bahar'ın konuşmasını göz yaşları içerisinde dinlenirken, Genç OSD Başkanı Nazlıcan Delibaş, ikinci kuşak sanayicilerin Ali Bahar'a olan minnetini ve sevgisini dile getirdi.

G T M Fll N X A A A P Sw R

OSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Bora Sinanoğlu, dernek üyeleri adına duygularını dile getirdi. 

Antalya OSB Başkan Vekili Hasanali Gönen'de, "Ali Bahar anlatılmaz, her türlü güzellik Ali Bahar ile yaşanır" diyerek birlikte geçirdikleri güzel günlere atıfta bulundu.

Antalya'da elektrik kesintisi 7.9.2024 Antalya'da elektrik kesintisi 7.9.2024

Her gün mezarına giderek eşini ziyaret ettiğini ifade eden Şebnem Bahar ise "Mezarında çiçekler açmaya başladı. Saydım tam 10 tane arı vardı, karıncalar oradan oraya koşuşturuyordu. Ali Bahar'a anlat deseler, 'çok çalışkandı, çok çalışırdı' derdim, mezarda bile boş durmuyor çalışıyor, arıları ve karıncaları da çalıştırıyor" dedi.

A O S B1

A O S B

Editör: Emel Gümüş