Antalya haber... AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Antalya İl Binası'nda toplantı düzenlendi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Ethem Taş, Tuba Vural Çokal, önceki dönem AK Parti Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, önceki dönem il başkanı Rıza Sümer, il kuruluşunda yer alan siyasetçilerin yanı sıra, il ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı konuşması projeksiyona yansıtıldı.

94161 (3)

Özgür Özel: Bir tane cana kıymayacağız (2) Özgür Özel: Bir tane cana kıymayacağız (2)

'ÜSTESİNDEN BERABER GELECEĞİZ'

Ali Çetin, AK Parti'nin 23 yıl önce bugün Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulduğunu anlattı. AK Parti'nin kuruluşunda ve çalışmalarında bu güne kadar gönül veren herkese teşekkür eden Ali Çetin, “AK Parti 23 yaşına ulaştı. 'Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek çıktığımız bu yolda tarihi başarılarla bugünlere geldik. Hizmetlerimizi ne kadar anlatsak bitmiyor. Ne kadar saysak bitmiyor. 23 yıldır taş üstüne taş koymaya, beraberce bu yolda yürümeye devam ediyoruz. AK Parti 23 yıllık iktidarında bu ülkenin her karış toprağını bereketlendirecek eser ve hizmetlere imza attı. Bugün için küresel krizlerin ülkemize etkilerinden kaynaklanan sıkıntıların vatandaşlarımızın bunalttığının farkındayız. Ülkemizin şehirlerimizin her meselesini çözdüğümüz gibi bu sıkıntının üstesinden yine biz geleceğiz, yine beraber geleceğiz" dedi.

94161 (1)

'İÇİNDEN GEÇTİĞİMİZ DÖNEMDEN YİNE BAŞARIYLA ÇIKILMASINI SAĞLAYACAK AK PARTİ'DİR'

AK Parti'nin kuruluşundan bu güne kadar görev yapan ve görev yapacak kişilerle yürümeye devam ettiklerine dikkati çeken Ali Çetin, şöyle konuştu:

“Bizim partimizin en önemli özelliklerinden biri de değişimi ve yenilenmeyi kendi içinde başarıyor olmasıdır. AK Parti her daim buna uygun şekilde politikalarını geliştirmekte kadrolarını yetiştirmektedir. Hiç şüphesiz bu dava AK Parti'nin 23 yılının çok ötesinde bir davadır. 50 yıla dayanan belki bu dava şu anda yoluna emin adımlarına yürümektedir. İnşallah önümüzdeki yıllarda partimizin 25, 30 ve daha nice yıllarını kutlarken de AK Parti'nin hakka ve halka hizmet yolundan sapmadığını göğsümüzü gererek söyleyeceğiz.

94161 (2)

Partimizin kurucuları, yöneticileri, geleceği olan bizler ne kadar bu misyona sahip çıkarsak vatandaşımızın gönlündeki yeri de o derecede güçlü tutarız. Biz eserlerimizle ortadayız. 23 yıldır ortadayız. 23 yıldır bunu ispat ettik. İçinden geçtiğimiz dönemden yine başarıyla çıkılmasını sağlayacak olan da yine bizler, yine AK Parti'dir. Ülkemiz hedeflerine ulaştıracak olan da yine AK Parti'dir. Geçtiğimiz 23 yıllık iktidar döneminde ülkemizi nasıl her anında büyütmüş ve güçlendirmişsek inşallah 2053 ve 2071'e giden süreçte de aynı iradeyi ortaya koyacağız. AK Parti olarak şehrimizin ve ülkemizin önünü açmayı sürdüreceğiz. Bunun için her kardeşimizin, büyüklerimizin katkısına, çabasına, desteğine ihtiyacımız var. Partimize daha sık sarılarak, daha çok sarılarak büyütmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim bizi daha iyice kuruluş yıldönümlerinde bu çatı altında bir araya getirsin. Rabbim daha nice yıllar bu ülkeye hizmet etmekten izleri geri bırakmasın. Birliğimiz daim kardeşliğimiz baki olsun."

Kaynak: Haber Merkezi