Antalyalılar Ece Mumay'la coştu Antalyalılar Ece Mumay'la coştu

Eylül ayının gelmesiyle birlikte dizilerin yeni sezonları da yayına başladı, bazı diziler de ilk bölümleri için gün sayıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da dizilerin başrol oyuncularının bölüm başına alacakları ücretlerle ilgili bazı iddialar ortaya atıldı. Müge Dağıstanlı bazı popüler oyuncuların alacakları ücretleri yazdı.

İŞTE OYUNCULARIN BÖLÜM BAŞI ALDIĞI ÜCRETLER...

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Çukur, İçerde gibi başarılı yapımlarda yer alan başarılı oyuncu Aras Bulut İyneli, yeni sezonda Deha isimli diziyle karşımıza çıkıyor. Başrol olan oyuncunun bu sezon alacağı ücret ise 1 milyon 500 bin TL.

Aras

Bahar dizisiyle uzun bir süre sonra ekranlara dönen Demet Evgar'ın 1 milyon 250 bin TL'ye anlaştığı iddia edildi. 

Bahar

Yalı Çapkını'nın sevilen karakteri Seyran ve Ferit'e hayat veren Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in geçtiğimiz sezon düşük aldığı iddia edilmişti. Şimdi ise ikilinin 1 milyon TL aldığı belirtildi. 

Seyran

Kurtlar Vadisi'ndeki Elif rolüyle efsaneleşen Özgü Namal ve hem şarkıcılık hem de oyunculuk yapan Özcan Deniz'in de bölüm başına aldığı ücret 1 milyon TL oldu. 

Kizilcikserbeti

Kanal D 'nin sevilen dizisi Yılmaz Erdoğan'ın yazıp oynadığı İnci Taneleri'nde Dilber rolüyle adından söz ettiren Hazar Ergüçlü de yeni sezonda 1 milyon TL'ye anlaştı. 

Dilberr

Kaynak: Haber Merkezi