Dün deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-1 mağlup olan turuncu-yeşilli ekip, bu karşılaşmanın ardından vakit kaybetmeden Galatasaray maçının antrenmanlarına start verdi.
Teknik Direktör Uğurlu yönetiminde ilk çalışma
Alanyaspor Teknik Direktörü Sami Uğurlu yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, Çaykur Rizespor maçında sahaya ilk 11'de çıkan oyunculara özel bir program uygulandı. Bu futbolcular, salonda yenileme çalışmaları yaparak yorgunluklarını atmaya çalıştı. Diğer oyuncular ise antrenmana sahada ısınma hareketleriyle başladı ve ardından dar alanda yapılan oyunlarla idmanı tamamladı.
Galatasaray maçı önemli
Alanyaspor için büyük önem taşıyan Galatasaray karşılaşması, ligdeki konumunu belirleme açısından kritik bir öneme sahip. Teknik direktör Sami Uğurlu ve ekibi, bu maç için yoğun bir hazırlık dönemi geçirecek.