Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin sosyal projeleri aralıksız devam ediyor. Manavgat  Sağirin ’da bulunan Monster Travel’da düzenlenen etkinlikte AGC üyeleri unutulmaz bir gün geçirdi.

AGC Başkanı İdris Taş liderliğinde gazeteciler ilk olarak öğle yemeği ile başlayan eğlence turu sonrasında Monster Jet ile stres atıp doyasıya adrenalini yaşadılar. 

A G C

Organizasyonun ev sahipleri AGC Başkanı İdris Taş ve Monster Travel sahibi Bilal Şanlı 

Jet boatlarla doğa harikası daracık kanyonların arasında hız yapan botlar içinde gazetecilerin adeta nefesleri kesilirken, 360 derecelik dönüşlerle de heyecan doruğa ulaşıldı. Sonrasında off-road parkurunda ve nehir kenarında Monster Jeeplerle safarinin tadını çıkarıldılar.

A G C2

Antalya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, zipline parkurunda 15 metre yüksekliği ve 200 metre uzunluğundaki alanda uçuş keyfi yaptılar. Daha sonra nehir kenarında oltalar ile balık tutarak günün tadını çıkardılar.

Antalya'da elektrik kesintisi 19.9.2024 Antalya'da elektrik kesintisi 19.9.2024

A G C4

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş yönetim kurulu ile birlikte üyeler için çalıştıklarını belirtti. Başkan Taş üyelerin güzel bir gün geçirmesi için kapılarını açan Monster Travel sahibi Bilal Şanlı ve ekibine teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Kaynak: Haber Merkezi