Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM (Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Kızılcahamam ilçesinde bıçakla 3 kişiyi yaralayan U.Y.'nin polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirilmesi, kameraya yansıdı.

Süleyman Soylu, dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM'ye başvurdu Süleyman Soylu, dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM'ye başvurdu

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Soğuksu Caddesi'nde meydana geldi. U.Y. henüz belirlenemeyen bir nedenle yanında bulunan bıçakla 3 kişiyi yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. U.Y., polisin tüm uyarılarına rağmen sakinleştirilemedi. Polise de saldırı girişiminde bulunan U.Y.'yi durdurmak isteyen ekipler önce havaya ateş açtı. Ancak U.Y. durmadı. U.Y., kalçasından vurularak etkisiz hale getirildi. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, saldırganın vurulduktan sonra yere düştüğü, yanında bulunan kadının polise tepki gösterdiği görüldü. Hafif yaralanan 3 kişi ile saldırgan, hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor. (DHA)

Kaynak: dha