RUSYA´NIN ÜNLÜ YILDIZI AKRA'DA

22.05.2017 02:00

Rusya’nın en çok konuşulan isimlerinden Kseniya Sobçak, fotoğraf çekimi için AKRA’yı seçti.

RUSYA´NIN ÜNLÜ YILDIZI AKRA'DA

 

Ülkesinde ve dünyada; “Parıltılı, eksantrik, azimli, bazen skandal yaratan bazen şok eden” kişiliğinin etkisiyle 4,8 milyon kişi tarafından ilgiyle takip edilen Sobçak, “Cennetten bir köşe” dediği AKRA’yı sosyal medya hesabından paylaştı ve herkesi Antalya’ya davet etti.

Gazeteci, sosyal eylemci, aktris, yazar, televizyon ve radyo spikeri olmasının yanı sıra ülkesinde cemiyet hayatının en gözde isimlerinin başında gelen Rus Kseniya Sobçak, Antalya’nın yıldızı AKRA’ya hayran kaldı. Her hareketi Oprah Winfrey ya da Victoria Beckham gibi ilgiyle takip edilen, sosyal medyada 4,8 milyon takipçisi bulunan, paylaşımları ülkesinde olay haline gelen Sobçak, moda çekimi için geldiği Akra’dan yaptığı paylaşımlarla tüm dünyaya Antalya’yı ve AKRA’yı anlattı. Otelin çeşitli bölümlerinde ve Bey Dağları’na karşı muhteşem Akdeniz panoraması eşliğinde yapılan çekimlerde; “Rusya’nın neden Antalya’ya aşık olduğunu burada çok net anladım, çünkü kendim de öyle hissettim” dedi.

Tarih uzmanı ve siyasetçi anne ile avukat bir babanın çocuğu olan Sobçak, resim ve bale eğitiminin ardından Pedagoji ile Moskova Devlet Enstitüsü Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Siyaset Bilimi dalında yüksek lisans yapıp tüm bu birikimini dikkat çekici ve sansasyonel kariyerinde harmanlamaya başladı. Reality şovların yanı sıra MTV ve TNT kanallarında da sunuculuk yaptı, L’Official dergisinde Genel Yayın Yönetmeni görevine getirildi. Anne babasının gölgesinden uzaklaşıp kendi başına var olma savaşı verirken her zaman doğruları söylemekten çekinmedi. Bu da özellikle Rus halkı tarafından kendisine olan güveni ve inancı pekiştirerek yaptığı işlerde hep bir numara olmasını sağladı.

Akra’da konakladığı günler boyunca Kseniya Sobçak, Antalya’nın yıldızı Akra’da usta şefler tarafından Asmani restoran ve Pablito Bistro’da hazırlanan lezzetli yemekleri, otelin her noktasında farklı hislere eşlik eden Suat Ateşdağlı imzası taşıyan müzikleri, Akra Fit’te ve The LifeCo’da yenilenmeyi sağlayan masaj terapilerini de deneyimlerken, tadı damağında kalan bu özel günleri daha uzun yaşamak için, yaz aylarında tekrar geleceğini belirterek AKRA’dan ayrıldı.

Yüzde 92 misafir memnuniyetini yakalayan, geçtiğimiz günlerde turizm sektöründe ülkemizin ‘en itibarlı’ üç otelinden biri seçilen Barut otellerinin önemli halkalarından AKRA, deneyim ve duygulara dayanan yeni nesil otelcilik konsepti Urban Social ile ulusal ve uluslararası konuklarını ağırlıyor. Kapıdan girdikleri andan itibaren otelin deneyimli ekibi tarafından kalplere dokunan sıcak bir gülümseme ve misafirperverlikle karşılanan konuklar; bu ilk dokunuşla birlikte Akra’nın turizm sektörüne kazandırdığı lezzet, koku, ses ve ‘daha iyi bir sen’ kodlarıyla buluşturduğu hizmet anlayışıyla yolculuğu keşfe dönüştürüyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto