Antalya yelken ve deniz sporları ihtisas kulübünde yeni yönetim

01.01.1970 00:00

Antalya Yelken ve Deniz Sporları İhtisas Kulübünde Ahmet Yetkin Armağan’ın başkanlığında, uzun yıllar özverili bir şekilde çalışan yönetim, görevi Şubat ayında Mehmet Adsız başkanlığında Abdurrahim Şaşmaz, Ahmet Us, Kaan Cici ve Sn. Michiel Van Mannekes’e devretti.

Antalya yelken ve deniz sporları ihtisas kulübünde yeni yönetim

Yeni yönetim, Antalya Körfezinde daha çok çocuğun, gencin ve yetişkinin keyifle, neşeyle ve daha güvenli yelken yapabilmesini amaçladıklarını ifade ederken, çalışmalarının odak noktasının daha çok insanı Yelken sporu ile tanıştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Mehmet Adsız başkanlığında çalışmalara başlayan yönetim, hangi gelir grubuna dahil olursa olsun, isteyen herkesin yapabileceği bir spor olan yelken sporunu, Antalya şehrinde yaşayan ve bu spora ilgisi olan, ancak bugüne kadar başlama fırsatı bulamamış herkesin dikkatini çekmek ve klüp üyelerinin ayrıcalıklı hale getirilmesi ile daha cazip, keyifli ve kolay ulaşılabilir bir spor haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Yeni yönetim her geçen gün biraz daha ilgi odağı haline gelen Yelken sporunun, 3 Tarafı denizlerle kaplı bir ülkede yaşadığımız ve özellikle Antalya körfezinin doğal ve sürekli rüzgarı ve spora elverişli yapısı düşünüldüğünde önümüzdeki yıllarda daha çok yelken sever ile bir araya geleceklerini umut ettiklerini belirtti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum Yap

ŞANS OYUNLARI

On Numara
Şans Topu
Sayısal Loto
Süper Loto